Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nézik le az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nézik le az egyszerű munkásokat? Pl raktáros fiúkat, konyhán dolgozókat, takarítókat?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 03:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
73%

Nem nézem le az egyszerű munkásokat, de pont olyan hozzáállást társítok hozzájuk mint amit te leírtál magadról, és ez nem valami szimpatikus.

1. Én szeretek tenni érte hogy minél többet tudjak, nem szívesen ragadnék meg egy helyen ami szellemileg nem kielégítő.

2. Szeretnék jól élni (amihez próbálom is megteremteni magamnak a körülményeket) de egy pasit biztos nem fogok eltartani, tehát ha nálam kevesebbet keresne (azért merem remélni, hogy egy éttermi kisegítőnél többet fogok keresni :D) az már zavarna. Nem kell eltartania, de legalább felesben tudjunk fizetni nyaralásokat, stb. + Ez a 'nem kell jobb' 'jó ez' hozzáállás nagyon kiábrándító... Egy életünk van, nem? Akkor miért kéne megelégedni a langyos $zarral? :D

3. Ha szülnék, akkor amíg otthon vagyok neki KELL pénzt keresnie (persze ott van GYES, GYED meg valószínűleg otthonról is fogok tudni dolgozni, de ha ez mégse lenne akkora összeg ami elég akkor a férfi dolga előteremteni a pénzt).

4. De ha mondjuk szenvedélyből csinál ilyen munkát (bár a takarítóról meg raktárosról ezt nehezen tudom elképzelni) akkor inkább megbékélek vele, de a legtöbb esetben tényleg csak lustaságból csinálják ezt, mint te. Bár valamennyire akkor is biztos zavarna amiket leírtam.

2016. ápr. 14. 10:28
 22/29 anonim ***** válasza:
Semmiképpen sem nézem le őket, de nincs jó tapasztalom velük. Volt egy konyhán dolgozó párom, akkoriban még egyetemre jártam. Érezhetően kisebbségi komplexusa volt mellettem (amit benned is érzek), mert okos vagyok. Megjegyzem, abszolut nem jelent semmit a diploma, főleg hogy mennyi nevetséges szak és főiskola van manapság és az sem vehető készpénznek, hogy egy szakmunkás buta. Az akkori párom sem volt az, viszont nagyon megkeserítette az az életemet, hogy folyton panaszkodott, féltékenykedett rám. Emellett rengeteget dolgozott, nagyon kevés pénzért. És itt jön képbe a másik problémám, nem is akart változtatni. Elvolt a munkájával, de semmit de semmi ambíció nem volt benne. Nem akart előre lépni. Belegondoltam, hogy nem, én nem akarok például úgy gyereket nevelni, hogy az apja közben egész hétvégén 12 órákat dolgozik azért, hogy éppen hogy megéljünk. Mikor foglalkozik velem, mikor foglalkozik a gyerekkel? Szóval, innentől kezdve csak olyannal kezdtem, akik hasonló munkakörben dolgoztak mint én. A férjemmel ugyanaz a foglalkozásunk, ledolgozzuk a 8 óránkat, nem keresünk milliókat de szépen megélünk és jut mindenre, majd hazamegyünk és jut időnk egymásra, a gyerekre, a háztartásra és a szórakozásra is. Nevezhetsz nyugodtan fennhéjázónak, vagy aminek akarsz, de én ilyen életet akartam mindig is.
2016. ápr. 14. 10:52
 23/29 anonim ***** válasza:
27%

Mert pontosan annyi ambíció van bennük ami a munkája.

Nyilván az élete is ilyen semmilyen,hazamegy begubbaszt a TV elé,sör fingik meg vakarózik erre egy igazi nőnek nincsen szüksége konkrétan.

Mit csináljon egy ilyen pasival?

Majd mennek a Balatonra akcióba két évente vagy esetleg a sarki kocsmába?

Nincsenek lehetőségeik az életben bekorlátozódnak leroggyannak,a nő meg nem akar leroggyanni a palival együtt.

Ő szép luxus életet akar.

Plusz semmi céljuk nicsen,belesz_rnak mindenbe,most jöhetsz hogy lenézem őket de ez az igazság.

Én tanultam tanulok és képzem magam,hogy toronyóra lánccal legyen,ezzel szemben egy munkásnak annyi legyen meg a ser meg a pályinka oszt jó vaaaa.

Nincsen ezzel baj,de akkor átlagon aluli nőkkel ismerkedj nekik mindegy.

2016. ápr. 14. 13:55
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem minden nő nézi le, általában csak a jobbak. Én pl. elfogadom, hogy nem kell, hogy a barátnőm sokat keressen, oké, ha én rakok több pénzt a kapcsolatba. Cserébe ő legyen szép, nézzen ki jól és tegyen a kedvemre.
2016. ápr. 14. 13:57
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Így van ahogy utolsó mondja,én nem várom el,hogy a nő dolgozzon,legyen kedves,legyen full bomba alakú,igazi nőies nő,aki szép és add magára,felveszi a miniszoknyát magassarkúval,cserébe én termelem a pénzt plusz nyilván én is nagyon adok a külsömre,edzés,megfelelő kaja,tisztaság,rend,igényesség.

De nálam alap,hogy full szexy legyena nő.

Na őket ne keresd akkor mert ők nem fognak leállni egy melóssal mert nem és kész,mint amit már írtam,nekik egy belevaló igazi férfi kell tele ambíciókkal,plusz hogy szép legyen nem két fillér.

2016. ápr. 14. 14:02
 26/29 anonim ***** válasza:
Mivel a legtöbb nő családot szeretne alapítani. Ehhez pénz kell. Mivel általában a nő megy gyesre/gyedre, ha beteg a gyerek akkor táppénzre. Az altalad említett szakmákban pedig a fizetés erre alkalmatlan. Szíved joga ha neked ez megfelel de ne csodálkozz ha komoly kapcsolat céljából szóba sem állnak veled.
2016. ápr. 14. 15:39
 27/29 anonim ***** válasza:
26-os vagyok tehát arra alkalmatlan a fizetésed hogy abbol megeljetek amig a nő nem dolgozik. Másrészt pont amit írsz hogy neked ez toleletesen megfelel ez gáz hogy nem is akarsz előrébb jutni
2016. ápr. 14. 15:42
 28/29 anonim ***** válasza:
Soha nem neztem le oket lehet h epp egyetem mellett dolgozik h legyen penze.es legalabb csinal valamit nem ugy mint egyes emberek.
2016. ápr. 14. 16:57
 29/29 anonim ***** válasza:

Azért, mert a legtöbb ilyen foglalkozású ember olyan, mint a kérdező.. "Jó ez így".. Nincs semmi céljuk, nem akarnak fejlődni, csak sodródnak az árral.

A párom autószerelő, nem diplomás, mégis olyasmivel foglalkozik, amit szeret, szeretné továbbképezni magát, idővel saját vállalkozás, stb, nem csak teng-leng az életben, őt nagyon tisztelem ezért.

2016. ápr. 14. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!