Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nézik le az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nézik le az egyszerű munkásokat? Pl raktáros fiúkat, konyhán dolgozókat, takarítókat?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 03:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
39%

Linkeld, vagy csak nevezd meg azt a tesztet/felmerest haver. El nem tudom hinni, hogy egy relative értelmes ember kezéből ennyi szar idefrocsog, mint jelen esetben.

Mert hogy nekem égne a pofám mar a harmadatol is annak, amit idehordtal, az 100%.

2016. ápr. 14. 07:28
 12/29 A kérdező kommentje:

na az iqn pörögjetek hanem a kérdésen!

Miért nézik le a nők a munkásokat?

Szerintem a csóróság miatt..

2016. ápr. 14. 07:29
 13/29 anonim ***** válasza:
88%
Nekem Mensa Hungaricás IQ teszten 140 feletti az eredményem (erről papírom is van), mégis úgy hozta a sors, hogy jelenleg külföldön a saras gödörben köszörülöm a távfűtéscsöveket. És sajnos ebben a szakmában hátrány, ha túl okos az ember, hiszen még az építésvezetőtől sem elvárás az érettségi, nincs is neki. Viszont itt külföldön a diplomám még annyit se ér, mint otthon, szóval valami isteni szerencse nélkül maradok továbbra is lenézett, nyakig retkes melós. A lényeg, hogy egy valaki nem néz le - egy kétdiplomás szobalány! :)
2016. ápr. 14. 07:34
 14/29 anonim ***** válasza:
Kedves távfűtéses úr. Diploma es diploma között ég és föld lehet a különbség. Megnevezned kérlek, igy anonim? Kíváncsi a tettél.
2016. ápr. 14. 07:43
 15/29 A kérdező kommentje:
Minek végzettségben méred az embereket utolsó?
2016. ápr. 14. 07:44
 16/29 anonim ***** válasza:
33%

Kedves Kérdező.

Te miert IQban? Valamint miből gondolod, hogy igy merem? Kivancsi vagyok eletutakra, s erdekel, hogy angol szakkal szerelget, s ez előrelépés es erősíti a bölcsész sztereotipiat, vagy mondjuk gépészmérnök es megis kenyszerpalyan van. Mert akkor ez egy fordulat es megjobban kivancsi vagyok.

..es a két legsikeresebb az ismerőseim közül két olyan ember, akikben semmi közös. Egyik jogász, masik pedig 8 általános utan ketkezu munkás, majd ugyanabban a körben vállalkozó. Es az utobbi keres tobbet, ha neked szamit.

2016. ápr. 14. 07:49
 17/29 A kérdező kommentje:

Félreértesz.

Én nem mérem IQban az embereket, csak az első "kedves" nő leírta hogy szerinte a melósok hülyék, ezért írtam be az IQmat.

Én se IQban, se pénzben, se másban nem mérem az embereket.

Engem a jellemek érdekelnek.

Az hogy valakinek mennyi pénze van az sokszor csak a nagy büdös szerencse kategória.

A jellemünk viszont 100 % ig mi vagyunk.

2016. ápr. 14. 07:53
 18/29 anonim ***** válasza:
Igaz én nő vagyok. Egy egyszerű kis trafikos. Azért mert én képes vagyok beállni a pult mögé és kiszolgálni másokat számomra nem megalázó . De mikor kimegyek levegőzni és látom h megérkezik pontosan az a nő aki semmit nem tett azért az autóért, nem tett semmi olyat amivel engem alacsonyabb rendunek nézhet és stb.-mind ismerhetjük ezt a tipusú nőt- csak annyit kérdezek magamtól.. Jó hülyének, hat kiló sminkkel szépnek lenni. Mikor az egész élete valószínűleg felszinesseg, ha a pasi kirakna kb menne vissza az anyjához vagy az utcán ácsorogna. Pasi verziot inkább nem is mondom. Azt hiszik én vagyok az eladó.. Ok többet ígérnek nekem mint egy eladói fizetés. Akkor pont olyan lennék mint a fentebb leírt nő. Én saját tudásbol szeretnek az lenni aki, senki se a külsombol vagy a munkámból ítéljen meg. Én nekem van egy utam amit végig kell járni. Soha nem néztem le másokat. Tipikus jóhiszemű naiv lány vagyok. De én tipikusan az vagyok aki tudja, h egy kukás ember is tud öltönyt felvenni, értelmesen lehet vele csevereszni, emellett intelligens és tisztelet tudo.
2016. ápr. 14. 08:03
 19/29 anonim válasza:
54%

Ez a csajok csak a pénzre mennek ez egy hatalmas baromság. Ezt azok mondják, akik a személyiségük miatt sikertelenek a nőknél, hogy ne kelljen szembenézniük azzal, hogy bennük van a hiba.

Nekem 21 évesen 300ft!!! az órabérem (a szakma tanulása nekem most fontosabb mint a fizetés), se ház, se kocsi, mégis van barátnőm. Egyszer sem mondta, hogy neki kéne a pénz, mert tudja, hogy késöbb többet fogok keresni meg, hogy együtt kell felépítenünk a közös jövőnket.

És neked meg semmi okod itt hisztizni. Ha olyon okos vagy, akkor menj olyan helyre dolgozni, ahol többet keresel. Ha te csak ku_vákkal kerülsz össze, akkor fogadd el és alkalmazkodj.

2016. ápr. 14. 08:21
 20/29 anonim ***** válasza:

Passz

En sem ertem

Az exem karosszeria lakatos volt atlag keresettel

Viszont nem mondhatnal el h nem volt okos!!! neki ez volt az alma mindig - sajat muhely - meg is lett

A mostani pasim gyogyszergyarban melos eleg magas keresettel de rola sem mondanam h buta neki is pont megfele az a munkakor amiben van - kicsi feleosseg

Szal nem feltetlen buta egy egyszeru melos ember

2016. ápr. 14. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!