Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nézik le az egyszerű munkásokat? Pl raktáros fiúkat, konyhán dolgozókat, takarítókat?
Linkeld, vagy csak nevezd meg azt a tesztet/felmerest haver. El nem tudom hinni, hogy egy relative értelmes ember kezéből ennyi szar idefrocsog, mint jelen esetben.
Mert hogy nekem égne a pofám mar a harmadatol is annak, amit idehordtal, az 100%.
na az iqn pörögjetek hanem a kérdésen!
Miért nézik le a nők a munkásokat?
Szerintem a csóróság miatt..
Kedves Kérdező.
Te miert IQban? Valamint miből gondolod, hogy igy merem? Kivancsi vagyok eletutakra, s erdekel, hogy angol szakkal szerelget, s ez előrelépés es erősíti a bölcsész sztereotipiat, vagy mondjuk gépészmérnök es megis kenyszerpalyan van. Mert akkor ez egy fordulat es megjobban kivancsi vagyok.
..es a két legsikeresebb az ismerőseim közül két olyan ember, akikben semmi közös. Egyik jogász, masik pedig 8 általános utan ketkezu munkás, majd ugyanabban a körben vállalkozó. Es az utobbi keres tobbet, ha neked szamit.
Félreértesz.
Én nem mérem IQban az embereket, csak az első "kedves" nő leírta hogy szerinte a melósok hülyék, ezért írtam be az IQmat.
Én se IQban, se pénzben, se másban nem mérem az embereket.
Engem a jellemek érdekelnek.
Az hogy valakinek mennyi pénze van az sokszor csak a nagy büdös szerencse kategória.
A jellemünk viszont 100 % ig mi vagyunk.
Ez a csajok csak a pénzre mennek ez egy hatalmas baromság. Ezt azok mondják, akik a személyiségük miatt sikertelenek a nőknél, hogy ne kelljen szembenézniük azzal, hogy bennük van a hiba.
Nekem 21 évesen 300ft!!! az órabérem (a szakma tanulása nekem most fontosabb mint a fizetés), se ház, se kocsi, mégis van barátnőm. Egyszer sem mondta, hogy neki kéne a pénz, mert tudja, hogy késöbb többet fogok keresni meg, hogy együtt kell felépítenünk a közös jövőnket.
És neked meg semmi okod itt hisztizni. Ha olyon okos vagy, akkor menj olyan helyre dolgozni, ahol többet keresel. Ha te csak ku_vákkal kerülsz össze, akkor fogadd el és alkalmazkodj.
Passz
En sem ertem
Az exem karosszeria lakatos volt atlag keresettel
Viszont nem mondhatnal el h nem volt okos!!! neki ez volt az alma mindig - sajat muhely - meg is lett
A mostani pasim gyogyszergyarban melos eleg magas keresettel de rola sem mondanam h buta neki is pont megfele az a munkakor amiben van - kicsi feleosseg
Szal nem feltetlen buta egy egyszeru melos ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!