Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy 40 év körüli nős, családos férfinak tegyük fel sikerülne felszednie egy 20-25-30 éves csajt, hány százalékuk menne benne a dologba?
Nem lehet biztosra mondani semmit, van aki belemenne, van aki nem, még akkor sem, ha már nem jó a kapcsolata a feleségével.
Apám szokta mondani, hogy nőt, kocsit nem cserélünk. Szerintem az idősebb, konzervatívabb korosztály az olyan, aki nem tenné meg.
De hogy hány százalékuk tenné, a fene sem tudja!
Az én tapasztalataim szerint a férfiaknak csak kisebb százaléka jut el a tényleges megcsalásig.
Sok ilyen helyzetben voltam, illetve láttam kívülről a baráti körömben. A szitu rendszerint úgy néz ki, hogy a férfi hiúságát legyezgeti, hogy egy számára vonzó nő (kortól függetlenül) pozitív visszajelzéseket ad, és ezért keresi a társaságát. Aztán amikor már élesedne a helyzet, akkor közbelép a lelkiismeret, erkölcs, bűntudat, lebukástól való félelem, vagy nevezzük akárminek, és akkor hirtelen úgy kezd el viselkedni, mint egy szűzlány, "én nem is akartam semmit" felkiáltással. Mivel az egolegyezgetésre továbbra is szüksége van, ezért úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, folytatná a flörtölgetést ugyanúgy. Tucatnyi ilyen esetet láttam a környezetemben. Ahhoz, hogy egy férfi a tényleges megcsalásig is eljusson, sok tényező kell, de ezeknek semmi köze a kiszemelt nőhöz: a férfi személyiségén és élethelyzetén múlik.
Apámnak nem volt lelkiismereti gondja ezzel, hogy belemenjen-e.
Azóta se köszönök neki az utcán se.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!