Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha egy 40 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy 40 év körüli nős, családos férfinak tegyük fel sikerülne felszednie egy 20-25-30 éves csajt, hány százalékuk menne benne a dologba?

Figyelt kérdés
igazából csak érdekel a dolog mert közel voltam egy hasonló szituhoz. Csak az érdekelne hogy ehhez a férfiak hogy állnak hozzá, hogy ott a családjuk és mégis máshol keresik a boldogságot? Félre ne értse senki, nem a férfiak ellen irányul a kérdésem! Ha tegyük fel van egy férfi aki mással randizik, (nem örömlányokhoz jár, hanem csak egy lányról van szó) mennyire viseli meg az hogy hazudik a feleségének, stb... A férfiak hozzáállására lennék kíváncsi főleg, és tapasztalatokra. Köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 13. 00:46
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És még arra lennék kíváncsi hogy szerintetek a férfiak hány százaléka mondana igent a lehetőségre.
2016. ápr. 13. 00:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A konkrét személy ismerete nélkül a legjobb válasz az 50%. Vagy igen, vagy nem.
2016. ápr. 13. 00:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
KSH talán meg tudná mondani de mi honnan tudnánk ?
2016. ápr. 13. 00:49
 4/13 A kérdező kommentje:

Csak véleményekre lennék kíváncsi, vagy ha van olyan férfi akinek része volt ilyenben, akkor ő hogy élte meg.

Nyilvánvaló hogy személyiségfüggő az egész, azért érdekelnek csak vélemények

2016. ápr. 13. 00:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ebből 3 végkifejlet valósulhat meg :

1.Egy éjszakás kaland lesz, nem jön össze a dolog, egyik felet se viseli meg. Elbúcsúznak.

2.A szeretője lesz a lány a férfinak hosszú évekig, marad a házasság a kirakatban. A férfit és a nőt megviseli.

3. Beteljesületlen szerelem. A lány nem megy bele a szeretői viszonyba, a bizonytalanság, esetleges csalódás

miatt. A férfit meg is viseli meg nem is, köztük életre szól a dolog. Ők életük végéig találkoznak, talán egyszer szexelnek egyet közben. Tehát %-ban ,nem tom' számold ki!

39F

2016. ápr. 13. 01:11
 6/13 anonim ***** válasza:
30%

#5-ös jól mondja. Velem a 3. történt. Nincs bűntudatom, nem történt semmi. Kollégák vagyunk, néha megkeres a lány,

sose felejtem el. Mindig eszembe jut, fogom a telefont karácsonykor, úgy felhívnám. Bűntudat, mitől? Nem szexeltünk. De konkrétan senki nem érhet az ő nyomába. Igaz elcsattant egy csók. Most gyónnom kéne? Remélem több is lesz, hajjaj! A feleségem? Mi köze ehhez? Attól, hogy feleségem van, nem lehetek szerelmes másba?

2016. ápr. 13. 01:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Én szerelmes lettem, elég nehéz szitu, mert a páromat is szeretem. Necces...
2016. ápr. 13. 05:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát ez sok mindentől függ pl. a férfi személyisége, milyen a kapcsolata a feleségével, stb.

Nyilván ha már ellaposodott a házassága, könnyebben belemegy, de van aki olyan lelkiismeretes, hogy nem tenné meg, hiába tetszik neki nagyon a lány. Emberfüggő.

2016. ápr. 13. 06:26
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

"Attól, hogy feleségem van, nem lehetek szerelmes másba?"

Akkor válj el! Ja, hogy főz, mos, takarít rád, mossa a sza.ros alsógatyáid, arra jó? Hát a durva any.ád!

2016. ápr. 13. 06:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Kissé összetett és az adotthelyzettől fűgg...

Szerintem nagy valószinüséggel belemenne a dologba..

2016. ápr. 13. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!