Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vágyom úgy mondd jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom úgy mondd jó módú pasira?

Figyelt kérdés
Volt régebben egy pasi olasz volt. Interneten ismerkedtem meg vele pár hónap után találkoztunk nagyon tetszett az hogy első talakozaskor nem nézte mennyi pénzt költ (persze nem ez fogot meg benne) de asziszem a 3adik talinal volt vett egy arany gyűrűt stb... Stb... Aztan össze szürke a levet egy olasz csajal (egy éjszakás volt szamara) csak teherbe eset tőle és még szakítottam a kapcsolatot vele.. Pár hónap után felmérését hogy Meg csalta a nő és elkoltozot mondta hogy kezdjük újra de már nem mentem bele így hogy mástól van gyereke.... Miért vágyom megint ilyen pasira és nem csak arra hogy meg vegyen mindent hanem kedvesek udvariasan stb... Vágyom hozzá vissza csak nem tudom (....) most jöhetnek a "ri@banc komik...de aki normális választ ad annak köszönöm.

2016. ápr. 12. 15:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A kommentek elég érdekesek.

16# Most kiderült, hogy szarrago vagyok. En nem keresek havi egy milliót, ezert be kell osztanom a pénzt, ennek ellenére egyik paromtol sem kaptam kritikát, sot. Általában az en mentalitasomat átvettek a nők akikkel együtt voltam, mert igy a hónap végen megvehették a saját pénzünkből a ruhát, cipőt, táskát, krémet stb amit akartak. Ami meglepetéseket vettem csak par száz forintosok voltak. Pl csoki, kulcstarto, egy szál virág stb

Olasz pasit ne sajnáld, a megcsalás náluk nemzeti hagyomány. Illetve idővel, elegge elkenyelmesdnek, a jomodort illetően.

31 f

2016. ápr. 12. 16:54
 22/24 anonim ***** válasza:
#21-es, hidd el, rolam sem mondanad meg, h ennyit keresek, m nem szorom a penzt ket nezzel..no letemre :D Nem tudom, milyen baratnoid voltak, de en sosem kuzdottem azzal a problemaval, h ne tudtam volna beosztani a penzemet, meg akkor is, amikor ennel jova kevesebbet kerestem. Nem vegletekrol beszelunk, hanem uriember hozzaallasrol. :)
2016. ápr. 12. 17:00
 23/24 anonim ***** válasza:

Nokent csatlakozom az elottem szolo nohoz aki egy million felul keres,nalam detto ugyanez a helyzet.Nekem fontos,hogy a pasinak legyen egzisztenciaja ami alatt azt ertem,hogy legalabb legyen sajat lakasa es biztos munkaja.Nem kell hogy gazdag legyen,de ahogy a masik no is irja,legyen galans,ne alljon meg egy etterem elott az etlapot bamulni,hogy mi mennyire kerul es tudjon maganak megengedni nyaralasolat.

Nem kell hogy az en reszemet fizesse,de a sajatjat igen.Szeretek ajandekot adni es kapni, es szeretem a luxust Ez van. Viszont mas emberrel ellentetben en megdolgozom erte,igaz a munkam a hobbim.

A ferjem sokkal tobbet keres mint en, es abszolut gavaller.

Szoval megertem,hogy gazdag pasit keresel,de azert legyen benned annyi,hogy te is dolgozol meg akkor is,ha nem keresel annyit.

2016. ápr. 12. 19:13
 24/24 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Mert tudod jôl,hogy amire a helyesìràsodat feljavìtjàk könyvek, tanàrok, az maga egy vagyon.

Ès akkor még etetni, öltöztetni, nyaralni vinni...

Jajj...

2016. ápr. 12. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!