Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom úgy mondd jó módú pasira?
Figyelt kérdés
Volt régebben egy pasi olasz volt. Interneten ismerkedtem meg vele pár hónap után találkoztunk nagyon tetszett az hogy első talakozaskor nem nézte mennyi pénzt költ (persze nem ez fogot meg benne) de asziszem a 3adik talinal volt vett egy arany gyűrűt stb... Stb... Aztan össze szürke a levet egy olasz csajal (egy éjszakás volt szamara) csak teherbe eset tőle és még szakítottam a kapcsolatot vele.. Pár hónap után felmérését hogy Meg csalta a nő és elkoltozot mondta hogy kezdjük újra de már nem mentem bele így hogy mástól van gyereke.... Miért vágyom megint ilyen pasira és nem csak arra hogy meg vegyen mindent hanem kedvesek udvariasan stb... Vágyom hozzá vissza csak nem tudom (....) most jöhetnek a "ri@banc komik...de aki normális választ ad annak köszönöm.2016. ápr. 12. 15:09
11/24 anonim válasza:
Rlbanc.
Ezt miért nem írta még senki?
Direkt kérte is pedig, hogy irjuk...
12/24 A kérdező kommentje:
8#as. Én szerettem őt, ő volt az első (ha tudod mire gondolok) 1évig voltam vele.. "kimaradt a kérdésből" ő ott Olaszország - ba lakót és keresett találkoztunk jött hozzám minden hónapban.. De akkor 2honapig nem tudod jönni és ugye mint minden férfi szex az kel.. És Meg fektette azt a nőt... Azt akartam ezzel elmondani hogy, csak úgy lennék együtt ilyen pasival akit szerelemből szeretek. Mert úgy nem tudnak együtt lenni vele.. Maximum pár hónapot. 2#-es köszönöm lehet hogy ez lehet az oka.
2016. ápr. 12. 15:38
13/24 anonim válasza:
#9: igaz, erre nem is gondoltam! :D A kifejtés végigolvasásához nem volt elég erőm.
14/24 anonim válasza:
Hmm. Én havi 450 ezret keresek szóval ha elmegyek randira akkor jó benyomás lesz a lánynak h nem nézem mennyit fizetek ra? Koszi legközelebb ezt csinálom. Vagy majd kinyitom a pénztárcám tele pénzel hogy jó benyomást keltsek. Vagyis mégsem bocsi nekem normális nő kell nem pénzéhes :)
15/24 anonim válasza:
kizárt hogy ez valódi kérés legyen, ilyen vacak helyesírás egyszerűen nincs is.
16/24 anonim válasza:
#14-es, en havi netto 1 milla folott keresek no letemre...nem varom el a pasitol, h penzes legyen, ugyanakkor nem kelt jo benyomast, ha szarrago, es ugy rendel, h az arat nezi. Arrol nem is beszelve, ha nem gavaller. En sem a legdragabb dolgokat szeretem, es sokszor megnezem, mi mennyibe kerul, de nem egy etteremben, vagy egy kavezoban. Es meg fogsz lepodni, de a legtobb szarrago pasi a penzesek kozott van. Nem azt varja a pasitol a normalis no, h tele legyen penzzel, hanem azt, h gavaller legyen bizonyos dolgokban, ennyi.
17/24 A kérdező kommentje:
14# köszönöm hogy elmagyaráztad neki.
2016. ápr. 12. 16:21
18/24 A kérdező kommentje:
Elnézést 16#$
2016. ápr. 12. 16:22
19/24 anonim válasza:
De jó mindenkinek itt hogy ilyen sokat keres :(
20/24 Költőnő? válasza:
Dzsízösz, kiégett a retinám. Hát a helyesírásodért biztos nem fog imádni senki. Egyéb dolgokat kell(ene) felmutatni xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!