Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire szúrja az emberek (leginkább a fiúk) szemét az, hogy egy 19 éves lány kb.16 évesnek néz ki?
Hányszor megkaptam már emiatt a bántást, meg sem tudom számolni.
A közelebbi ismerőseim szépnek mondanak (ugye ők nem azok a fent említett fiúk).
Miért esik ilyen nehezükre nem elsiklani az apró "hibám" felett? :(
Oké elismerem, hogy fiatalabbnak nézek ki (leginkább csak az arcom miatt, az alakom rendben van), de egy bizonyos kor felett ez már nem hátrány lesz, hanem előny.
Ha már összefogás van:
Emlékszem, mikor jöttek rokonok vidékről és elmentünk a húgom barátaival bulizni. Én voltam az egyetlen 18 feletti. Mindenkit beengedtek, mikor én akartam bemenni, akkor a biztonsági őrök összevitatkoztak azon, hogy jó, hogy a többiek korhatár alatt vannak, de azért én nagyon fiatal vagyok. Ami a legjobb volt, hogy vagy fél tucat igazolványt (könyvtári kártya, kilépő kártya stb.) kellett felmutatnom, hogy igazoljam, hogy tényleg én vagyok, mert ugye a bulikba gyakran szereznek emberek különböző nem saját diákot és személyit.
Szerintem ne aggódj. Ez nem egy "szépséghiba", sokkal vidámabb tőle az élet. Amúgy meg, szerintem nem a férfiak szemét nem szúrja, csak a fiúk még nem nőttek fel (értsd, leírásod alapján úgy viselkednek mint az alsósok). :D
Én 22 éves vagyok, de 16-17-nek szoktak kinézni. Alacsony is vagyok, felesleg is van rajtam egy kicsi és kölyök képem van. Nálam a borostanövesztés vállt be. Hidd el, rád is más szemmel néznének, ha növesztenél. :D
Viccet félre téve, később ez nagy áldás lesz, én se bánom. :)
#11 Ők tipikusan ezek a 15-16 éves fiúk, gondolom mindenki ismeri ezt a korosztályt.
Csak a miértjét nem értem, de ők tudják :D
#12 Itt nevetek miattad :D Azért Conchita Wurst női változata nem akarok lenni.
25 vagyok, párommal elmentünk sört venni neki, és elkérték tőlünk a személyit. Egyikünk sem néz ki 18-nál többnek (ő főleg akkor, ha frissen borotválkozik), de nekem ez sose jelentett hátrányt. 20 évesen volt, hogy 15-nek néztek.
Minden attól függ, hogy állsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!