Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok a párommal foglalkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok a párommal foglalkozni?

Figyelt kérdés
Felmondtak a munkahelyemen, megint elsüllyedtem. Egy csődtömegnek érzem magam. Ráadásul a hasam is fáj épp megjött, rondának, szerencsétlennek érzem magam. A párom szegényem próbál vigasztalni de nem tud, nem is engedem magamhoz közel szinte elzavarom. Ő olyan könnyen vesz mindent, majd alakul, jobb lesz stb, szóval tényleg próbál segiteni de én nem tudom ilyen pozitivan venni dolgokat. Napok óta nehezemre esik találkozni is vele, ha itt vam idegesit, felajánlanám neki, hogy egy kicsit fogjuk vissza a találkozásokat de ezt rosszul vehetné.
2016. ápr. 9. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés ?
2016. ápr. 9. 15:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem a találkozást kell visszafogni, hanem neked kéne feldolgozni azt, ami történt.

Mással is megesik. Apukám főnökét két napjra rúgták ki, és még 6 éve lett volna a nyugdíjig.

Sírd ki magad, aztán holnap kezdj új lappal. Munkaügyi, álláskeresés, és közben élvezd, hogy van egy kis szabadidőd magadra és párodra!

Ne a rossz oldalát nézd, hanem, hogy van időd átgondolni a dolgokat és fejlődni!

Ne a párodat büntesd azért, mert most így alakultak a dolgok.

Dolgozd fel, ami történt, engedd el a múltat!

2016. ápr. 9. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!