Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más nőket dicsér engem zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nőket dicsér engem zavar, de okkal?

Figyelt kérdés
Amikor más nőnek azt mondja szép, vagy hasonló dolgot, akkor rossz érzés fog el. Közvetlen, amit mások talán félreértenek. Megbeszéltük, megmagyarázta, hogy nincs semmi rossz szándék a dicséretek mögött de engem akkor is zavar. Forditott esetben őt nagyonis zavarja, ha más fiúkat hozok szóba de néha direkt csinálom, hogy észrevegye magát, mert nem veszi komolyan, hogy nem esik jól ha más nőket dicsérget.
2016. ápr. 8. 22:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
40%

Az én barátnőmet is zavarja ha pl. meglàtok egy csinos nőt és azt mondom, hogy hm, jól néz ki. Engem viszont nem zavar ha ő is így tesz, amikor kedvére valót lát. A nők már csak ilyenek, nem rossz értelemben.

Szerintem nem baj az ha kimondom, hogy tetszik. Ha viszont azt mondja, hogy hú de meg lehetne... az már elgondolkodtató.

Hivatkozhatunk a mondásra: hüséget esküdtem, nem vakságot.

27/F 21/L

2016. ápr. 9. 02:21
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Már többször volt ilyen kérdés. Lehet, hogy a kérdező önbizalomhiányos, de a párja meg bun@kó.

Meg lehet nézni a szép nőket, de a párunk előtt dícsérgetni őket úgy, hogy tudvalevóleg ez a párt zavarja az színtiszta pa@asztság.

Azért, mert mondjuk a pár ffi tagjának csak 10 centis a farka, a pár nőtagja nem fogja ezt nagy társaság előtt a párja jelenlétében kitárgyalni. Nem azért, mert nem igaz, hanem mert tekintettel van a párja érzéseire.

Ennyi.

Kedves kérdező! A párod nem tiszteli az érzéseidet, és ez számomra sokmindent elárul, remélem számodra is.

2016. ápr. 9. 08:43
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó.

Ha a párja háta mögött tárgyalja ki azt a tízcentis farkat, akkor szerinted minden rendben van?

2016. ápr. 9. 08:57
 14/15 anonim ***** válasza:

"Az én barátnőmet is zavarja ha pl. meglàtok egy csinos nőt és azt mondom, hogy hm, jól néz ki. Engem viszont nem zavar ha ő is így tesz, amikor kedvére valót lát. A nők már csak ilyenek, nem rossz értelemben.

Szerintem nem baj az ha kimondom, hogy tetszik. Ha viszont azt mondja, hogy hú de meg lehetne... az már elgondolkodtató. "

Pontosan ezért javasoltam a kérdezőnek, hogy dobjon rá még két lapáttal, UGYANARRÓL A NŐRŐL, folytassa a dicsérgetést. Ha már a fiú - és te sem - nem tudja befogni a száját, holott tudja, hogy ez a barátnőjének rosszulesik, legalább gondolkodjon el.

A megnézés nem kell, hogy hangos tetszésnyilvánítást is vonjon maga után, ha viszont a kevésbé sikeresen nevelt, gyenge EQ-val rendelkező fiatalember ezt szánja beszédtémának (hiszen mi másért jegyezte volna meg a barátnőjének, milyen jó lába van a pincérnőnek pl.), akkor hajrá, tárgyaljuk ki, és ne szemérmeteskedjünk.:-)

2016. ápr. 9. 09:10
 15/15 anonim ***** válasza:
88%

Kedves 13-as! Ennyit értettél meg? A lényeg az, hogyha szeretünk valakit, akkor annak figyelünk az érzéseire, nem bántjuk meg.

De ugye az mennyire más megítélés, ha a férfiakat alázzuk meg?

2016. ápr. 10. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!