Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, ha dicsér egy fiú és olvadozik tőlem?
Mielőtt jönnének a támadások, hogy nagyképű vagyok...nem, erről szó sincs. De azt figyeltem meg, hogy sok fiú akivel még nem is ismerjük egymást annyira, pár beszélgetés után (főleg, ha még képen is meglát) elkezd bókolni.. ami nem baj, hanem azzal van a baj, hogy túlzásba viszik. Nem is tudunk normálisan kommunikálni, mert csomószor felhozza a külsőmet stb. Olyan is volt már, hogy valaki pár beszélgetés után elkezdett arról beszélni, hogy majd elutazik velem ide meg oda és szószerint közös jövőt álmodott nekünk. Kilehetne ezzel kergetni a világból.
Szerintem ez annyira férfiatlan, én az olyan férfiakat szeretem, akik nem mondanak ki feltétlen mindent, amit gondolnak, vagy csak közelebbi ismeretség után tesznek megjegyzést a külsőmre. Teljesen kiábrándulok az ilyenektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!