Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti milyen emberre mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen emberre mondjátok azt, hogy csak szexre jó?

Figyelt kérdés

Az utóbbi fél évben volt kettő srác is, akik csak szexet szerettek volna tőlem, és mikor elmondtam nekik, hogy én ezzel a lehetőséggel nem akarok élni, mert nem csak erre vágyom, nem is kerestek többé.

Az érdekelne, hogy vajon bennem van a hiba, én tartozom abba a csoportba, akitől nem akarnak többet, vagy pusztán véletlen egybeesés, hogy rövid időn belül két ilyen egyénbe is belebotlottam.

2016. ápr. 8. 20:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én olyan csajokra mondom, akik buták és nagyon ribizlisen néznek ki. Szóval akiket előbb ejtesz teherbe mint gondolkodóba.
2016. ápr. 8. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:

9-es

Úgy értettem, hogy aránytalanul magasra teszed azt a lécet, amivel a hozzád közeledő srácokat méred.

Amelyik eljuthat odáig, hogy beszélget veled, csak szexet akar, akkor valszeg kiszórod a normálisakat.

2016. ápr. 8. 21:57
 13/13 trükkös válasza:
Ilyen baromságot, nincsen ilyen ember, mert ha nem érzed vele jól magad akkor a szex sem jó, mert nem teljes csak dugtok.Itt szimpla parasztokról van szó akik nem is akarnak megismerni csak élvezni a világ legszebb dolgát a női testet!Hidd el meg lehet érteni őket mert annyira szépek a nők, hogy ha olyan hangulatában van egy férfi szinte ellen sem tud állni ! :)
2016. ápr. 9. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!