Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen emberre mondjátok azt, hogy csak szexre jó?
Az utóbbi fél évben volt kettő srác is, akik csak szexet szerettek volna tőlem, és mikor elmondtam nekik, hogy én ezzel a lehetőséggel nem akarok élni, mert nem csak erre vágyom, nem is kerestek többé.
Az érdekelne, hogy vajon bennem van a hiba, én tartozom abba a csoportba, akitől nem akarnak többet, vagy pusztán véletlen egybeesés, hogy rövid időn belül két ilyen egyénbe is belebotlottam.
Ez nem rólad szól, hanem róluk, ne bonyolítsd túl a dolgot. Ők ketten pont csak szexre kerestek embert, te erre nem voltál vevő, békén hagytak.
Fél év nem sok idő, ne írd le magad csak azért, mert pont nem akadtál rá olyanra, aki hozzád hasonlóan kapcsolatban gondolkodik.
Én amúgy nem mondanék ilyet senkire, mert ez egyrészt megalázó, másrészt akivel lefekszem, azzal kapcsolatot is akarok, sose volt másként és nem is vágyom rá. Nekem az intimitás egyértelműen egy mély szerelmi kapcsolat része. Ettől függetlenül nem ítélem el azokat, akik puszta "társasjátéknak" tekintik, amíg két felnőtt ember közös megegyezéssel, nyílt lapokkal, őszintén csinálja, addig magánügy. Ilyen értelemben a srácok szerintem korrektek is voltak, elvégre a szemétség az lett volna, ha megígérnek mindent, aztán utána hagynak ott.
Mindenkinél más ez is. Nekem az összes "csinibaba" csak sexre lenne jó. Mint ahogy az összes buta lány is.
Pontosabban minden olyan lány, akivel nem kerülnék párkapcsolatba, csak sexre lenne jó.
Tartja a mondás, hogy csúnya nő nincs, csak kevés alkohol / túl világos.
Értem. Hát, szerintem nem vagyok annyira buta, még az IQ-tesztem is jól sikerült. xD
Akkor ez kilőve.
Első, köszönöm a hasznos választ. :)
Ezt számtalan kérdésnél elmondtuk már.
A nők akartak szabadosak lenni, hát most tessék megtalálni az új rendszerben a helyedet. Tudom, nem könnyű.
Amikor a nőnek nem tetszik a férfi külsőleg, akkor elküldi a francba.
Ha nem tetszik igazán, de "hasznos" lehet a számára, bekerül a friendzone-ba a srác(aki később a GyK-n fog felbukkanni emiatt). A friendzone lényege, hogy szexmorzsákat ad a lány a srácnak azért, amire vágyik: érzelmek, szívességek, források. Valódi szexet azonban soha nem ad, max az ígéretét.
Ha a srác találkozik egy neki nem tetsző csajjal, akkor vagy elküldi, de ha nem vállalhatatlanul ronda, akkor megdugja egyszer.
Ha a srácnál próbálkozik be valaki, aki átlagos, nem kelt fel benne semmi különösebbet, de vállalható amúgy, azt a srácok a saját friendzone-jukba helyezik: dugják, de cserébe csak érzelemmorzsákat adnak a csajnak(szexbarátság, amiben a csaj mindig abban reménykedik, hogy lesz több is... mindig így van).
A fentiek alapján megtalálhatod a saját kategóriádat.
Hidd el, hogy azok, akik megtehetik, egyszerűen manapság nem fognak leállni egy lánynál, egyszerűen logikátlan. Sokkal izgatóbb a sok, változatos hús, mint egyetlen csaj. A jelöltjeid ezek szerint megtehetik...
5-ös
Szép gondolatmenet, de elég sok sebből vérzik. :D
Egyrészt nők is akarnak csak szexkapcsolatot, és férfiak is vágynak monogámiára.
De értem én, nem varázsoltam el őket annyira, hogy le akarjanak horgonyozni mellettem.
Természetesen igazad van, mint minden általánosítás, ez is ezer sebből vérzik. Amíg nem kérdezed meg tőlük személyesen, esélyed sincs, hogy rájöjj a mögöttes dolgokra.
Amiket leírtam, csak segítenek az általános jelenség megértése, mely igen sok esetben tényleg igaz.
Általában azok, akik úgy mennek oda, hogy deklaráltan csak szexet akarnak, azok rendre meg is kapják azt, vagyis a legtöbb nő oda van értük. Ők csak használják a lehetőségeiket, nem pedig kihasználják a nőket(elvégre nem hazudnak neked).
Meglehet, hogy valóban túl magasra célzol, már ha szeretnél tartós kapcsolatot.
8-as
Hogy érted, hogy túl magasra célzok?
Mindenkinél változó.
Én speciel azzal, akivel nem tudnék többet elképzelni aki többre nem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!