Milyen emberre mondjátok azt, hogy unalmas?
Engem is unalmasnak találnak első látásra, pont azon okokból kifolyólag, amiket felsoroltatok. Nem is próbálnak meg velem beszélgetni, mert én nem kezdeményezek, de igazából nem is hiányzik, mert ők meg pont olyan emberek, akik engem nem érdekelnek :D
"Az én szememben pl. a mindenen vihogó, hétvégente részegeskedő, hangosan rikácsoló sabloncsajok az unalmasak."
Valahogy én is így látom. Azért mindenhol meglelem a saját kis társaságom. Igaz, lassabban meg nehezebben, mert "rejtőzködő életmódot folytatok". Kevesebb barátom is van, mint az átlagembernek, de ezek a barátságok sokkal mélyebbek, számomra értékesebbek.
Ilyen az INTJ-k sorsa...
Hogyhogy hirtelen minden GYK-felhasználó tisztában lett az MBTI-féle személyiségtípusával? Vagy csak az önismereti topicban ilyen elterjedt ez (megjegyzem, ez még az érthetőbb verzió lenne)?:D Én sok emberrel próbáltam kielemeztetni magam, és százféle diagnózis egyezményéül azt kaptam, hogy IN-nel kezdődöm (ami már eleve rossz előjel a társadalomnak), persze ezt sem egyöntetűen. A hagyományos négydimenziós tesztek többnyire INTP-nek hoznak ki, a funkciómérő szerint viszont rendkívül erős az Fi-m és az Ni-m is a Ti mellett, meg az Ne-m és a Te-m sem rosszak, csak kevésbé jelentős az erősségük. Hogy ezt ki minek látja, azt az illető szaktudására bízom, mindenesetre az már biztos, hogy az átlagrétegre messziről tekintgetek.
Hatodik voltam, bocs az OFFolásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!