Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi számit ribancságnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számit ribancságnak?

Figyelt kérdés
Elég tág fogalom h ki ribanc és hogy mi számit ribancságnak.szerintetek az a lány ribanc aki a környék legjobb pasijaival bulizik utána pedig közelebb kerülnek egymáshoz?a legtöbb csaj irigyelné h leszopta ezeket a pasikat, lefekszik velük.a csajnak megvan mindene.pénze,esze,mindene.miért cseszi el az életét,egyáltalán ezzel elcseszi?ezek a pasik most pedig ugy viselkednek vele mintha ő lenne a ribancuk.
2010. ápr. 5. 21:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
56%
mert a ribancuk is. ez a ribancság. jah és szopásért még angelina joliet sem irigyelném... 21L
2010. ápr. 5. 21:18
 2/26 anonim ***** válasza:
nem ribanc,szereti a fa+szt
2010. ápr. 5. 21:18
 3/26 anonim ***** válasza:
69%
Tudod egy csajnak nem áll jól ha minden nap más pasija van ráadásul le is fekszik velük, akármilyen jó pasik, pláne ha tudnak egymásról és a köztudat is tudja mindezt rólad
2010. ápr. 5. 21:19
 4/26 A kérdező kommentje:
nem rollam van szó hanem barátnömről.szeretnék neki segíteni h legyen minden a régi mivel nem ilyen volt csak még azt nem tudom h mit csináljak hiszen az ő élete és neki kell belátnia h ez nem okés.állitolag nem fekszik le minden pasival akivel közel kerülnek egymáshoz vagyis ő ezt állitja..
2010. ápr. 5. 21:34
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
még mielőtt leszoktatnád nem sz0phatna le utoljára engem?
2010. ápr. 5. 21:47
 6/26 A kérdező kommentje:
ezt vele beszéld megXD
2010. ápr. 5. 21:52
 7/26 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem az, mikor egy csajszi állandóan miniszoknyát hord hogy szinte kint a p.csája +hozzá extra kivágott felsőket vesz fel+magassarkú+nagyon erős smink (elnézést a csúnya szóért...) Minden nap más pasi. Mindenkivel kikezd.

14L

2010. ápr. 5. 23:09
 8/26 A kérdező kommentje:
van abban valami amit mondasz, de azért ezzel nem teljesen értek egyet.azért mert valaki igy meg igy öltözködik nem lesz ribancXDaz igaz h akik ribancok álltalában kihivoan öltözködnek de nem minden esetben.
2010. ápr. 6. 11:01
 9/26 anonim ***** válasza:
57%

"a csajnak megvan mindene.pénze,esze,mindene"

Esze??? Az ki van zárva! Egy ilyennek egy csepp esze sincs! Ez egy igazi ribanc!!!

2010. máj. 1. 14:16
 10/26 anonim ***** válasza:
66%
én spec. hányok az ilyenektöl.. :D egy lánynak legyen már önbecsülése ne dugassa meg magát fűvelfával. nekem sokkal vonzóbb egy csaj ha nem lehet 1 éjszaka után megdönteni..
2010. máj. 1. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!