Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi számit ribancságnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számit ribancságnak?

Figyelt kérdés
Elég tág fogalom h ki ribanc és hogy mi számit ribancságnak.szerintetek az a lány ribanc aki a környék legjobb pasijaival bulizik utána pedig közelebb kerülnek egymáshoz?a legtöbb csaj irigyelné h leszopta ezeket a pasikat, lefekszik velük.a csajnak megvan mindene.pénze,esze,mindene.miért cseszi el az életét,egyáltalán ezzel elcseszi?ezek a pasik most pedig ugy viselkednek vele mintha ő lenne a ribancuk.
2010. ápr. 5. 21:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Arra a kérdésedre nem tudok válaszolni hogy mi számít ribancságnak, az én személyes véleményem viszont az, hogy a leírtak alapján a barátnőd az :)

Ezek után el sem várhatja egyik pasitól sem hogy tisztelje őt, főleg ha ez a viselkedése és hogy "éppen kivel mikor" köztudott.

Ha ő is szeretne változni, azt ebben a közösségben, tehát a környékbeli legjobb pasik körében nem fogja tudni megtenni. Teljesen új környezet kell, új bulik, új emberekkel, és próbáljon meg távolságtartóbb lenni. Sokkal vonzóbb egy értelmes lány, aki nem adja oda magát az első alkalommal, mint az, akiről tudod csak azért van veled mert jól nézel ki. Az a férfi csak "használni" fogja. Persze ha ez így neki megfelel, akkor semmi gond. Ilyen is van, akkor viszont tényleg egy ribanc :D

Hangsúlyozom, ez az egyéni véleményem, nyilván lesznek olyan srácok, akik nem így gondolják, mivel ők pont ezekre a csajokra vadásznak a szórakozóhelyeken...

25 F

2010. máj. 1. 14:48
 12/26 anonim válasza:

Megmondom ki a ribanc:az, akinek mindegy,hogy kivel és hol,csak f*szt kaphasson,amikor rájön a dughatnék.Ráadásul nem védekezik semmilyen módon,majd a fiú vigyázzon,ennyi.

Ismertetőjele még:olyan mákja van,hogy nem lesz terhes,mert akkora egy ribike.

2010. máj. 1. 15:55
 13/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ha 1-2 alkalommal kalandozik vki az nem ribanc, de ha ezt folyamatosan csinálja akk. a körülötte lévő emberek, akik tudomást szeretnek róla "ribancnak" fogják elkönyvelni. Egyébként nem tudsz neki segíteni ebben...magában kell megtalálnia a régi önmagának egy darabját,aki elítélte az ilyesmit (ált. amig szűz vki undorodik az ilyen csajoktól) azzal, hogy elkezdesz papolni bnődnek...a fordítottját fogod elérni. Benne lesz a dac és még jobban fogja csinálni. (tapasztalat) Sztem hagyd békén! Max. annyit tehetsz h. elmondod neki a véleményed róla és ne barátkozz vele előbb-utóbb elgondolkozik rajta...sok sikert!

17/L

2010. máj. 1. 16:30
 14/26 anonim ***** válasza:

"a legtöbb csaj irigyelné h leszopta ezeket a pasikat,"

Tényleg irigylésre méltó dolog... Akkor annak a "legtöbb csajnak" is csak ennyi esze van, mint a barátnődnek...

2010. máj. 1. 16:34
 15/26 anonim válasza:
Ribanc a másik lány neve. :D
2010. máj. 1. 16:42
 16/26 anonim ***** válasza:

04-05 23:09

Látszik hogy fiatal vagy! Semmi fogalmad sincs a dolgokról, de szajkózod ezt a baromságot aminek köze sincs a valósághoz!

A miniszoknya és a kivágott felső a nőiességet és a női szépséget hivatott kiemelni, ami szép és vonzó! A flörtölgetés pedig izgalmas, egészséges magabiztosságot, és a gátlások feloldását segíti elő. Te majd biztos hetekig hónapokig fogsz tépelődni, hogy hogy szólíts meg egy pasit! Ha meg a nőies öltözködéssel van bajod akkor menj inkább lakni egy iszlám országba és hordhatsz csadort! Ilyen felfogással úgyis csak azt érdemled!

2010. máj. 1. 17:24
 17/26 anonim ***** válasza:

ma 15:55

Nincs olyan lány akinek mindegy hogy kivel!!! Mindenkinek van igényszintje, és nem a béka segge alatt!!! Ezek mellett is lehet hogy sok kapcsoalta van, vagy volt! Ez viszont egyáltalán nem roszz dolog! A lánynak lesz tapasztalata, és különbenis, ha mindenkire csak egy igazi várna, akkor soha senki nem találna párt!

A kapcsolatok kötöttsége pedig van hogy nem hiányzik a szex viszont igen!

A kiéhezettség pedig, nem valami alantas ösztön, hanem egy csodás dologra való hajlandóság!

Ha már az eredeti kérdés megvan akkor azt mondanám hogy azt tekintem ribinek aki mások ócsárolása által akarja magát jobbnak, erkölcsösebbnek feltűntetni!

2010. máj. 1. 17:24
 18/26 anonim válasza:
Képzeld van!Egyik haverommal esett meg,a csaj nem hagyta békén és jól kihasználta,egyéjszakás kaland volt!Szegény naiv,azt hitte lesz folytatása,azért ment bele.
2010. máj. 1. 17:55
 19/26 anonim ***** válasza:

ma 17:55

Engem bezzeg egy csaj sem akart kihasználni! :(((

:D

Valahogy imponál nekem ez a fajta viselkedés! A csaj tudja hogy mi kell neki, megszerzi amit szeretne. (Biztos nem volt nehéz!) És ha az nem neki való akkor nem problémázik azon, hogy másszon ki a helyzetből! :)

2010. máj. 1. 18:17
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!Elbeszélgettem bartánömmel, hogy neki ez az élet jó így,stb.Azt mondta egy drabig jó volt, hogy a pasik zsongnak körülötte, a szexuális élmények is jók voltak, de szégyenli magát és ha tudná visszacsinálná a dolgokat, de nem tudja így változtat.Megismerkedet egy pasival, járnak, a pasi tudja, hogy miket csinált. Miota együtt van ezel a pasival nem jár szórakozni, új társaságba került, jobban koncentrál a sulira és nem hiányzik neki az elöző élete. Én viszont félek, hogy ez a pasi is nehogy kihasználja fölleg úgy hogy tudja hogy mi volt elötte:S
2010. máj. 1. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!