Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éppen mist nyitottam rá az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éppen mist nyitottam rá az anyámra és a nevelő apámra szex közben mit csináljak?

Figyelt kérdés
Úgy tesznek mintha semmi nem történt volna. Meg igérték hogy az esküvőig nincs szex de rendszeresen hallottam de nem nyitottam be de most fájt a fejem és benyitottam (holnap után esküvő) teljesen összetörtem többet nem bízom meg az anyámban
2016. ápr. 7. 23:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Készíts egy sonkás szendvicset.
2016. ápr. 7. 23:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
+1 Sonkás szenyó rendel ide is.
2016. ápr. 7. 23:30
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

És miért is ne lehetne sex köztünk? Ehez aztán tényleg nincs közöd! Attol h anyud még van magánélete,ami nem rád tartozik. Még szerencse nem kell engedélyt kérnie töled!

N24

2016. ápr. 7. 23:37
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
Kinek lesz esküvője?Mitől törtél össze?Ez valami vallási dolog nálad?
2016. ápr. 7. 23:44
 5/14 anonim ***** válasza:
60%

Tudod kicsi Annacska a felnottek gyakran sexelnek egymassal, mert ez oromet okoz nekik. Ha a vallasuk nem tiltja, hogy hazassag elott tilos a sex, illetve nem mormonok, akik csak gyereknemzes miatt sexelnek, akkor egy ember (ha az anyukad, ha nem) annyit es akkor sexel amikor akar, es ehhez se neked se masnak SEMMI koze! (amig persze nem a sajat ferjemmel sexel egy masik no, na ahhoz van kozom...) de erted?

Majd mikor te is elkezdesz nemi eletet elni = sexelni, meglatod milyen csuda dolog az, es uton utfelen, kocsiban, konyhaasztalon, bokorban akarod majd csinalni, mert olyan jo (persze ha talalsz hozza egy megfelelo partnert).

Anyukad is csak egy ember, annyit es akkor sexel amikor akar. Emiatt megsertodni buta es gyerekes dolog!

2016. ápr. 8. 00:00
 6/14 BlackSword ***** válasza:
60%
Ha fáj a fejed vegyél be egy fájdalomcsillapítót és anyudat zaklasd...
2016. ápr. 8. 05:41
 7/14 anonim ***** válasza:
60%

Legközelebb kopogj. Gondolom te halálosan fel vagy háborodva, ha kopogás nélkül mennek be a szobádba.

Mellesleg közöd nincs ahhoz, hogy a felnőtt szülők sexelnek e.

2016. ápr. 8. 06:29
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Nagy gáz, ha anyád eddig nem tudott összehozni egy épeszű gyereket, lehet ez a kísérlet is kudarc lesz.
2016. ápr. 8. 06:45
 9/14 anonim ***** válasza:
60%

úúú sonkás szendvics de megkívánta, nem lehetne inkább francia pirítós, benne sonkával rajta ketchuppal?

20 perc alatt kitudod hozni?

2016. ápr. 8. 08:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Pálinkát bazzd

Ilyen hulyeket

2016. ápr. 8. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!