Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működő szexuális kapcsolat lehetne ebből? Többi lent!
Figyelt kérdés
Egymàsra talàltunk újra a régi szerelmemmel.Röviden: Én 14 voltam Ő akkor 21 eggyütt voltunk 3 évet,majd kezdett megromlani a kapcsolatunk és ahelyett hogy megbeszéltük volna elhanyagoltuk egymàst én közben megismerkedtem egy másik férfival neki pedig a fejéhez vágtam akkor hogy soha többet ne keressen ne hívjon ne írjon stb.. aztàn napról napra rosszabb volt nélküle,Ő nem keresett gondoltam akkor nem is voltam igazán fontos a számára én nem mertem keresni mert nem tudtam van-e valakije stb stb... aztàn akivel megismerkedtem vele együtt voltam 9 évig.. nemrég elvàltak útjaink különböző okok miatt.vele pedig beszélgettem 2 hónapon keresztül már màr napi szinten.kiderült hogy mindkettőnket megviselt az akkori szakítàs csak nem mertünk lépni egymàs felé.aztàn talàlkoztunk... és itt jön a lényeg!szeretkeztünk,legalàbb is így indult.. merthogy azért isemr tudja mit szeretek és mit nem.. aztàn Ő elkezdett dúrvulni..észrevettem ha durvul sokkal keményebb szóval többször is le lankadt nem tudom miért de azt mondja ez csak velem van így lehet a múlt miatt én erre csak ezt mondtam. nyilvàn egy darabig ez elmegy de megfogta a nyakamat közben nem annyira erősen de làtszott rajt hogy ez neki bejön.viszont amit nem tud az az hogy a volt pàrom többször is bàntalmazott ezért is vàltunk el volt hogy folytogatott is!szóval ez nekem annyira nem jön így be!elmondjam neki nyiltan vagy csak vezessem rà? Részemről őszinték vagyunk egymàshoz.. de neki ez bejön az biztos viszont így nekem nem....
Szerintem mond neki meg. Mert valószínűleg magától nem fogja észre venni. Abból meg nincs semmi, ha elmondod.
Viszont szerintem felesleges egy régen megromlott kapcsolatot újra kezdeni. Mert ha a múltban nem működött a kapcsolatotok, annak oka volt. Más szán nektek az élet.
Én nem tudnék újra összejönni olyannal akivel már együtt voltam. Főleg ha le is feküdt volna velem, de még ha nem is, akkor is.
Engem nagyon zavarna a tény, hogy eltelt annyi idő, kitudja hányszor feküdt össze valakivel. Nem lenne gusztusom többé hozzá nyúlni, hiába akarna.
Most ez nem ugyan az, mint ha összejönnék egy vadidegennel, mert ott nem áll fent ez a veszély, már mint, hozzá sose nem volt közöm egy idegenhez.
2016. ápr. 7. 07:34
2/3 anonim válasza:
Mondd meg neki..
Erre még is,hogy tudnád rávezetni?
Egyébként se gondolat olvasó, hogy kitalálja.. A párkapcsolat nem Activity..
Üljetek le, beszéljétek meg! Ha minden sikeürl megbeszélni, akkor, ha akarjátok még lehet köztetek valami, ha nem, akkor ne fecséreljétek egymás idejét.
2016. ápr. 7. 09:12
3/3 anonim válasza:
Ahogy korábban sem ment, most sem fog menni együtt a szekér. De ha ennek ellenére is vele akarsz szexelni, akkor sürgősen mondd el neki, mi az ami bejön, és mi az, ami nem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!