Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy egy csinos nőnek ennyire ne számítson a külső?
Gyökér vagy.
Én is így viszonyulok a lányokhoz. Kinézet alapján nem lehet megítélni egy embert. Ha igényes magára, az a legfontosabb. Sok ember rohad belülről...
Külső alapján sosem ítélkezhetünk.
Amúgy meg mindenkinek más az ízlése,ami neked csúnya,lehet hogy a lánynak meg jól néz ki.
Ki tudja, lehet, hogy a lány magát alulértékeli és azért. De, ha tényleg nem a külső számít neki, akkor az nagyon jó, én díjazom, csak kár, hogy nem sok ilyen van.
Mondjuk attól még lehet sok mindenki aranyos, kedves, de nem biztos, hogy járna is vele.
Magamat nem tartom szépnek, de volt nagyon szép és csinos barátnőm, pedig sosem hittem volna, hogy nála én labdába rúghatok. Nagyon szép dolgok ezek és annyira jó, hogy azért van ilyenre is példa.
a)Már jó párszor csalódott a nagyon jó pasikban
b)Csak szimplán nem olyan korlátolt,hogy valakit csak a kinézete alapján leírjon
c)a kettő egyvelege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!