Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz párkapcsolatom, ha nem teszek érte?
Nem járok bulizni, nincs kivel meg hova. Neten nem szeretek és nem is tudok ismerkedni, akik elhívnak randizni neten keresztül, azokkal még el se tudnám képzelni. Nem vagyok egy nyitott, barátkozós fajta. Eléggé befordultam, a barátaim is elhidegültek, tehát már mondhatni nincsenek is. A társkereső oldalakat ízléstelennek tartom és az ottani felhozatalról inkább ne is beszéljünk. Nem tudom mit tehetnék. Jó lenne megismerkedni valakivel, de hogyan, hol?
19l
Mi olyan nagy dolog abban, hogy itt írsz annak, akit érdemesre tartasz rá?
Én is ezt csinálom, mióta nincs barátnőm, valamint fent vagyok egy telefonos társkereső appon, de az inkább csak poén... és még így sem találtam olyan nőt, akivel akár csak barátok is lettünk volna idővel. Nem találok senkit, pedig én aztán baromira nyitott vagyok mindenre, és mindenkire. Képzelem neked így mennyi esélyed lehet.
Sokan mondják, hogy rengeteg itt az idióta... de én is itt vagyok! Kizárt dolog hogy csak én legyek itt értelmes, ezért próbálkozok. Néha találok valakit. Most is lett innen egy-két beszélgetőpartnerem.
Ha nem jársz sehova, akkor ismerkedj neten, kizárásos alapon csak ez maradt. Nem tudom mitől félsz, de kezet foghatsz a többi ilyen félős lánnyal, akik megismerhettek volna engem, de benyögték, hogy ők véletlenül se ismerkednek a neten. Nagybátyámék most házasodtak össze... neten találtak egymásra.
9# Ahhoz kib***ott naívnak, és életképtelennek kell lenni, hogy ne vedd észre ki mit akar, mivel csábít, megfelel e neked, vagy sem.
Nyugodtan lehet itt is írogatni akárkinek... Bajod nem lesz belőle. Ha 10-ből 9 idióta, már megérte amiatt az egy miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!