Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 evesen nem volt parkapcsolatom akkor valoszinisitheto hogy ronda vagyok?
Szerintem nem a külsőségek miatt nem volt még...inkább személyiségbeli problémákra tudok gondolni!
Önértékelési problémák, erőteljes gátlásosság, ismerkedésnél előre elkönyvelt kudarc, fásultság, negatív életszemlélet, makacsság stb.
Ha nyitottabb, érdeklődőbb lennél, lehet az ismerkedés is könnyebben menne!
De tegyük fel, hogy valaki nem szép/helyes, de van egy megnyerő modora, karizmatikus, van egy tekintélyt parancsoló megjelenése, egy finom illata, illedelmes és még humoros is, hát ne aggódj, magasan kenterbe veri az átlagot! ;) Kapd össze magad és hajrá!
...sokan érdeklődtek irántam. És a legtöbb komoly szándékkal. Tehát még válogatni is volt alkalmam valamennyire. :D Fel a fejjel!
Bocsi, az előbb elküldtem, Mielőtt befejeztem volna. :)
nokent ezerszer könnyebb párkapcsolatot találni, meg ha ronda vagy akkoris, az átlagos nőként megkonnyebb.
De hogy a kérdésedre válaszoljak, igen valószínű ronda vagy. De ez ellen tehetsz. Férfiként magadból jo pasit csinálni, vagy legalábbis jobbat, könnyebb mint egy no eseten. Mivel nem vagy megelégedve?
Sport es odafigyelni a kajára egy kicsit jobban szerintem ez alap dolog. A lányok nem egy másik bolygóról jönnek, biztos van neked is par jo csaj ismerősöd a Facebookon. Írj rajuk amelyiket tudod hogy kedves es jól öltözködik, hogy szeretnéd ha segítene, mi az ami jól állna rajtad. A fejeddel is lehet mit kezdeni, megnőveszteni a hajad, szakallad, leborotvalni a fejed, rendberakni a fogaidat stb ezek csak példák. S szerintem ebben is simán segítenek a lányok. Es igen ezek pénzbe kerülnek, de a pu*cit nem osztják ingyen, s 30 évesen legyen mar 20-30 e ft egy par ruhára, amiben ismerkedni tudsz.
A csajozast is lehet egy szintig tanulni, csak néz körül a neten.
Fel lehet javitani egy szintig minden férfit, mind külsőleg mind belsoleg.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!