Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácként átoknak érzem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácként átoknak érzem a fehér bőr, szeplő párosítást. Tényleg ennyire rossz a helyzet, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

A húszas éveimben járó srác vagyok (igen direkt nem írtam férfit) hófehér bőrrel és szeplővel jöttem ki a gyárból és nem nem vörös a hajam. Mondjuk az apróbetűs részben sem említették, hogy ilyen is maradok egy életen át, na de mindegy.

És ahogy a kérdésben is írtam, mintha ez valami "átok" lenne az én szememben. Egy fehér bőrű lány igazi kincs tud lenni manapság és igencsak népszerűek(én is odavagyok értük), viszont srácként ezeket a pozitív dolgokat én valahogy nem érzékelem. :D Ebből kifojólag a randizás hát, hogy is mondjam egyáltalán nem egyszerű. Sőt, néha vért kell izzadnom.

Csak én szerintem van nehezebb dolgom ilyen csomagolással, és én látom rosszul a dolgokat(tehát én vagyok a hülye), vagy tényleg nem egyszerű? Vaaagy valami más tényező a probléma? Ha nagyobb tömegbe megyek, akár strandra, vagy akárhova ahol nagyobb a tömeg, mintha hallanám a többi ember gondolatát..."némmáá egy hóember!" stb.

Szóval lányok(nők) véleményére lennék kíváncsi, nyilván egyénfüggő kinek tetszik, kinek nem, de kíváncsi vagyok ki mit gondol.

2016. ápr. 4. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#1 vagyok én is elveszítem De nem is nagyon teszek a barnasàgért jó vagyok én így :D
2016. ápr. 4. 14:46
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 Az idei évnek már én úgy vágtam neki, hogy meg sem próbálok "színt" szedni magamra. :D
2016. ápr. 4. 15:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Na, akkor elmondanam, h en Irorszagban elek, es a parom az a tipikus voroshaju, hofeherboru, szeplos ir, aki nem tud lebarnulni, csak leegni, ha napon van :) Es en nagyon vonzonak talalom, m ferfias, markans vonasai vannak, gyonyoru feher, szabalyos fogsora es a hofeher es szeplos bore pedig puha es selymes, nincsenek rajta borhibak egyaltalan, pedig mar 30 folott van. Emellett pedig rendszeresen sportol es szep a teste...szoval ezek mellett nem igazan erdekel, h hany szeplo van rajta, vagy, h nem tud lebarnulni. Nekem o a legszebb ferfi...mondjuk a latinszereto tipusok amugy sem jonnek be; inkabb a vilagosabb szinek hive vagyok :) Ugyh en azt mondom, nem kell aggodnod. Hidd el, vannak olyan nok, akik kifejezetten a Te tipusodat talaljak vonzonak ;)
2016. ápr. 4. 15:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ez a probléma. A szeplő meg pasin is szexi.
2016. ápr. 4. 15:34
 15/16 A kérdező kommentje:

#13/14

Köszönöm az eddigi válaszokat, nem gondoltam volna, hogy itt GYK-ilyen normálisan is el lehet "beszélgetni".

Amiket említettél a párodról egy két dolog nálam is megvan, kivéve talán a legfontosabbat a férfias megjelenést. Inkább nézek ki egy gimnazistának mint férfinak. :D A szeplőktől talán még kisfiúsabb "aranyos" leszek. Az utóbbival nem igazán mentem eddig sokra. :D

2016. ápr. 4. 16:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Te, ez a srác, akit belinkeltél, tök cuki :D tudom, csak a szeplők mennyisége miatt mutattad, de szerintem ezt még előnyödre is fordíthatod, ha hasonló vagy. :)

Oké, a későbbi válaszodból süt, hogy nem akarsz kölyökképű lenni, de pár év múlva áldás lesz... :D (Tudom, ez se vigasztal, párom se hajlandó borotválkozni, mióta ezt közöltem vele :D) Nekem pl. sokkal jobban bejön az ilyen, mint az übermacsó férfiállat küllem. :)

Szóval szerintem ne lásd ennyire borúsan a helyzetet, amelyik csaj azért nem randizik veled, mert sápadt/szeplős vagy, az az élet többi területén is pont ilyen mélyenszántó lehet... :)

(Az ír pasik meg tényleg szexik. :D)

2016. ápr. 4. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!