Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem katasztrofális a helyzet ilyen társkereső oldalakon, mint a badoo?
én 2 éve vagyok fent, és nem csak te hanem még rajtad kívül a férfiak nagy része ugyan ezt mondja.
elég csak bele olvasni a kommentekbe amik a play áruházban vannak.
én a 2 év alatt 3 normális csajjal beszélgettem huzamosabb ideig, csupán csak azért nem jöttem velük össze mert épp mucsaröcsögén laktak 200km-re tőlem.
ez semmi másról nem szól, mint hogy a nőknek egy újabb ego növelésre csináltak egy platformot.
tele ostobábbnál ostobább exhibicionista csajokkal, arra várva hogy fényesre polírozzák a pöcküket a férfiak üzenetekkel.
egyébként ugyan az a cég csinálta a hot or not-ot és a tinder-t is, aki a badoo-t.
egy nagy kalap fos mind.
Nagyjából ez a helyzet a valóságban is.
Azok a csajok, akik szinglik, vagy azért azok, mert nem akarnak kapcsolatot, csak időnként szexelnek valakivel, vagy nem kellenek senkinek.
Az egyik fele felteszi a pucsítós képet, a másik fele meg ránézésre is felejtős: ápolatlan, igénytelen.
De ha bárhol ismerkedni akarsz, ezt látod: akivel lenne kedved ismerkedni, az már foglalt.
Nagyon-nagyon ritka, hogy normális csajjal találkozol (akár társkeresőn, akár az életben), és épp nincs is senkije, plusz még te is tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!