Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyunk kapcsolatban de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyunk kapcsolatban de babát várok? Szeretném megtartani. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Most ment szét egy hete a párkapcsolatom mert nagyon ritkán találkoztunk és a szüleim sem kedvelték mert idősebb.

Nem rég voltam dokinál 5 hetes terhes vagyok, egy hét múlva kell mennem mert a 6. héten többet tud mondani.

Meg szeretném tartani de így, hogy nem vagyunk együtt nem tudom mi lesz... ma fogom neki elmondani jelenleg külföldön van így nem szeretném ha azt hinné ez csak egy ürügy, hogy újra együtt legyünk....

2016. ápr. 4. 09:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%
"ha ezzel a saját megélhetését is veszélyezteti" Ezt a törvényt valami elmebeteg találta ki? Inkább dögöljön meg az is, vagy mi? Amúgy ha olyan országba lép le akkor mindegy... Vagy ha fekeztézik és papíron csak a szociális van...
2016. ápr. 4. 12:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tenném mint #3!

Vállalnám, lesz ami lesz, 30 fölött vagyok, mi van ha nem is lesz rá több lehetőségem? Azért meg nem fogok senkivel összeállni hogy gyerek legyen.

Gondolom azért vigyáztatok valamennyire, azaz mondhatjuk, hogy a gyerek akar nagyon jönni. Én szeretettel várnám, az apja meg döntse el, hogy mennyire kíván részt venni az életében. Ha nem akarja, akkor a neve se kell. Ha viszont akarja, szeretné ő is, akkor nem fogom tiltani.

De mindenképp elmondanám neki.

2016. ápr. 4. 12:36
 13/19 A kérdező kommentje:

Igaz én még nem vagyok harminc 21 leszek de átgondoltam a dolgokat és képes lennék egyedül is gondoskodni róla, persze nem tudok a jövőbe látni mi lesz akkor ha megszületik és nagyon az elején járok még de megtartjuk.

Beszéltünk majd 1 órát, a hétvégén hazajön akkor majd normálisan leülünk beszélni....

2016. ápr. 4. 13:23
 14/19 Bence_ ***** válasza:
43%
Saját magadról már gondoskodsz?
2016. ápr. 4. 14:12
 15/19 A kérdező kommentje:

Már jó pár éve.

Ha magamról nem bírnék gondoskodni, nem vállalnék gyereket....

2016. ápr. 4. 14:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem ezt a kapcsolatot igazából a szüleid tették tönkre, és a távolság.

Ha már úgyis megtartod a babát, nem lenne értelme még egyszer nekifutni? Persze csak akkor, ha az érzelmek még megvannak. Nem veszítetek vele semmit, legfeljebb ha nem működik, nem erőltetitek.

2016. ápr. 4. 14:38
 17/19 Bence_ ***** válasza:
22%
Ha külön élsz, önellátó vagy akkor, hogy veszekedtek a szüleid a barátoddal?
2016. ápr. 4. 15:16
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Bence, ajánlom figyelmedbe az első oldalt is...

"A kérdező kommentje:

A tudtom nélkül hívogatták és veszekedtek vele...

# 6 Időpont ma 10:35"

2016. ápr. 4. 16:04
 19/19 anonim ***** válasza:
71%
Engem egyszer hívott fel a (most már) férjem (akkor még csak pasim) apja, hogy lecsesszen valamiért, elmondtam, hogy márpedig úgy lesz, ahogy eldöntöttem, aztán felhívtam a férjem és megmondtam neki is, hogy beszélgessen el az apjával. Van, aki engedi, hogy a szülei beleszóljanak mindenbe és van, aki nem. A szembe szomszédunk úgy volt, ahogy most te. A szülők büszkék, hogy a lányuk hozzá nem illő udvarlóját elüldözték, most együtt élnek négyesben, nagypapa, nagymama, anyuka, gyerek. Mert persze meggyőzték a csajszit, hogy egyszerűbb lesz úgy. Az elején még látogatta a gyereket az apuka, ma (2évvel később) már nem. Szerinted mennyire boldog a csaj?
2016. ápr. 15. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!