Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek akkor, ha annyira vonz egy ember, egy tag, hogy már nem birom?
Van egy srác, aki 1évvel nagyobb nálam...Egy tanfolymaon ismerkedtünk meg, elkérte az msn cimemet, sokat dumáltunk. Rengeteget bókol, aztán megtetszett nekem. Annyira megtetszett, miután megismertem, h elfogadnám azt is, h ha csak barátok lennénk, ha közelebb kerülnénk egymáshoz. Aztán eltünt...3hónapig nem beszéltünk, nem is találkoztunk a városban sem. Augusztusban megint irt, net problémája volt, ezt mondta, ezért nem irt. Aztán küldött egy számot aminek az volt a lényege, h Nem az én hibám volt, s bocsi stb....Most semmi különös nincs, néha beszélgetünk messen, de már csak semleges témákról (azelőtt teljesen mindenről el tudtunk beszélgetni...du 5től éjjel 2-3ig beszéltünk folytonosan), ha összefutunk a városban mosolyog, és köszön..ennyi....
Sztetek akk végülis mit gondol rólam?...először bókol meg minden, udvarol, és most már kevésbbé....
Hasonlokeppen vagyok en is, lassan egy eve tetszik nagyon egy srac, az elejen meg bokolt, flortolt, hivott ide-oda, de mivel nemismertem meg igazan nemmentem. Aztan megtetszett nagyon, de mar nem hiv sajnos.
Lehet azt kene mondanom mint az elozok, de tudom milyen erzes, szivesen lennek amr lassan en is orokre barat vele, csak soha ne szakadjon meg ez a kapcsolat, szerintem, ugy poenbol rakerdezhetsz egyszer hogy van-e baratnoje...vagy valaki uj a lathataron. Lehet csak szarul erzi magat a kimaradt 3 honap miatt, es nemigazan van tematok mirol beszeljetek. Probaj meg ujra ugy beszelni vele mint azelott...es meglatod mi lesz.
Csak ugyesen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!