Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló fiúk/lányok hogyan reagáltok, ha látjátok a facebookon, hogy az ismerőseitek közül sokan kapcsolatban, házasságban vannak, vagy valakinek gyereke van/lesz?
A kapcsolat/ házasság baráti vagy ismerősi körben hidegen hagy így egyedül állóként.
Viszont ha látom, hogy valakinek babája lesz kicsit elszomorodom mert én is nagyon szeretnék....
Viszont az ők boldogságukna is tudok örülni :)
Régen én is akartam gyerekeket, házasságot, de a mai lányok annyira kiábrándítóan viselkedtek velem hogy már hidegen hagy az egész és az sem érdekel ha valaki jelzéseket küld felém. Ez van.
26F
Szeretnék kapcsolatot és idővel gyereket is, de a facebook nem érdekel.
Van olyan barátnőm nem is egy aki nekem nyafog a pocsék kapcsolatáról, facebookon meg megy a "szeretlek macim". Közben az egyiknél a pasi egy bunkó, a másiknál meg a nő csalja a férfit...
15 ös pontosan ez megy! Annyira undorító ez a viselkedés. Persze vágom hogy a való életben sem teregeti ki senki ha rossz a kapcsolata, de azért a szart ne állítsuk már be tökéletesnek:)
Az a baj alig van már normális lány aki így gondolkozik, mindenki azt a hülye facebookot bújja, meg a telefont nyomkodja ezerrel. Nőknél hatványozottan fordul elő, férfiaknál nem annyira, mitől lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!