Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló fiúk/lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kpe kérdése:

Egyedülálló fiúk/lányok hogyan reagáltok, ha látjátok a facebookon, hogy az ismerőseitek közül sokan kapcsolatban, házasságban vannak, vagy valakinek gyereke van/lesz?

Figyelt kérdés
Ha nem a facebookon értesültök, hanem a környezetetekből halljátok ezeket. Én mindig úgy vagyok,amikor ilyeneket látok, nem igazán motivál engem semmi,hogy nekem is lépnem kéne.Hidegen hagy a házasság,gyerekvállalás.Nem érzem úgy,le lennék késve, nem vagyok frusztrált emiatt.Nekem fontos a szabadság, biztos anyagi háttér.26 éves srác vagyok,későn érő típus.Amikor a meglátom ezeket a posztokat, azokat az ismerősöket nem követem, mert sok gyerekes,esküvős képeket rak ki. Ti hogy vagytok ezekkel a posztokkal? Van még aki,a közeljövőben nem tervez házasságot,gyereket?

2016. ápr. 3. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem nagyon szoktam felizgatni magam azon, hogy zajlik mások magán élete. A gyerek vállalással úgy vagyok, hogy egyáltalán nem szeretnék. A kapcsolat kérdéssel meg úgy vagyok, hogy nem bánnám ha össze jönne, de azér nem a pár keresés körül forog az életem.
2016. ápr. 3. 21:20
 12/17 anonim válasza:

A kapcsolat/ házasság baráti vagy ismerősi körben hidegen hagy így egyedül állóként.

Viszont ha látom, hogy valakinek babája lesz kicsit elszomorodom mert én is nagyon szeretnék....

Viszont az ők boldogságukna is tudok örülni :)

2016. ápr. 3. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Rühellem a frászbukot.
2016. ápr. 3. 23:15
 14/17 anonim ***** válasza:

Régen én is akartam gyerekeket, házasságot, de a mai lányok annyira kiábrándítóan viselkedtek velem hogy már hidegen hagy az egész és az sem érdekel ha valaki jelzéseket küld felém. Ez van.

26F

2016. ápr. 4. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Szeretnék kapcsolatot és idővel gyereket is, de a facebook nem érdekel.

Van olyan barátnőm nem is egy aki nekem nyafog a pocsék kapcsolatáról, facebookon meg megy a "szeretlek macim". Közben az egyiknél a pasi egy bunkó, a másiknál meg a nő csalja a férfit...

2016. ápr. 4. 13:22
 16/17 anonim ***** válasza:

15 ös pontosan ez megy! Annyira undorító ez a viselkedés. Persze vágom hogy a való életben sem teregeti ki senki ha rossz a kapcsolata, de azért a szart ne állítsuk már be tökéletesnek:)

Az a baj alig van már normális lány aki így gondolkozik, mindenki azt a hülye facebookot bújja, meg a telefont nyomkodja ezerrel. Nőknél hatványozottan fordul elő, férfiaknál nem annyira, mitől lehet ez?

2016. ápr. 4. 14:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok besavanyodva, szóval őszintén örülök az ismerőseim boldogságának, mikor ilyesmiket látok.
2016. ápr. 4. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!