Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért istenítik olyan sokan, ezt a badoo alkalmazást? :D
Én valahogy, a felszínes emberek online piacának tartom.
Ahol van kereslet kínálat, és sokszor a szerepek cserélődnek. Az appfejlesztők, meg a kredit vásárlásokért, jó kis suskát zsebelnek be. A generált " xy szeretne veled beszélgetni" dolgokról nem is beszélve. Ismerőseim, meg mindig azzal jönnek, hogy próbáljam ki, keressek itt barátnőt. Szerintem elég kicsi rá az esély, hogy pont itt kopogtat majd be a nagy Ő.
Vagy rosszul gondolom? Van itt olyan, aki ott találta meg élete szerelmét? :D
Az összes ilyen oldal csak pénzkeresési célokat szolgál, egyik sem azért van hogy párt találjanak az emberek. De valóban, ehhez kell egy kis intellektus, hogy ezt észrevegyük, amivel az átlag láthatóan nem rendelkezik mivel tele vannak az ilyen bohócoldalak.
A vicc az, hogy a sok birka az egyik után a másikra regisztrál, mintha az jobb lenne, nem veszik észre hogy a csődjük nem az oldalon múlik, az csak egy jól álcázott kapitalista trükk.
Akkor azok a lúzerek akiknek élőben nem megy, akasszák fel magukat?
#7 A vonat elé ugrani szerintem egyerűbb.
Egyébként a társkereső oldalak tényleg nem azért vannak, hogy bárki is megtaláljon ott bármit, kivéve a tulajdonosok pénzét, mert az meg lesz keresve.
Onnan tudom, hogy fejlesztettem ilyet, elég közel voltam a vezetőséghez. Az egész elején egy csomó pénz csak arra megy el, hogy kiszámolják, hogy mennyi bírkát kopaszthatnak meg. Ha elég nagy szám jön ki akkor bizony megjelenik az új társkereső, amire minden kretén felregel, mert "jaj ez úgyis jobb mint az előző". És a befektető pénze máris gyarapszik. Ez egy végtelen iteráció. Vannak akik tényleg találnak párt maguknak, de azok az életben is találnának, ez benne a poén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!