Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért istenítik olyan sokan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért istenítik olyan sokan, ezt a badoo alkalmazást? :D

Figyelt kérdés

Én valahogy, a felszínes emberek online piacának tartom.

Ahol van kereslet kínálat, és sokszor a szerepek cserélődnek. Az appfejlesztők, meg a kredit vásárlásokért, jó kis suskát zsebelnek be. A generált " xy szeretne veled beszélgetni" dolgokról nem is beszélve. Ismerőseim, meg mindig azzal jönnek, hogy próbáljam ki, keressek itt barátnőt. Szerintem elég kicsi rá az esély, hogy pont itt kopogtat majd be a nagy Ő.

Vagy rosszul gondolom? Van itt olyan, aki ott találta meg élete szerelmét? :D

2016. márc. 4. 16:48
1 2
 11/11 ~OnLány~ ***** válasza:

Öhm,én nem ismerem ezt az oldalt.

Csak annyi,hogy nem mindenki tud/szeret személyesen ismerkedni.Mármint a kezdet nehéz,és sokaknak ez kihívás,sőt,élőben talán nem is kezdeményeznének.Szóval talán jobban megnyílnak látatlanban,mint élőben.

Úgyhogy azért jó dolog egy társkereső oldal is,csak nem mindenki tudja hasznát venni.

2016. márc. 4. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!