Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom részegen megtépte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom részegen megtépte a hajam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Máskor is voltunk egy helyen bulizni de ennyire még nem láttam részegnek. Mikor többen álltunk körben mellettem állt, aztán mikor pár lépést odébb akartam menni hogy letegyem a poharam, alulról belekapaszkodott a hajamba és nem túl finoman visszahúzott. Barátnőimnek egyből a plafonig ugrott a szemöldökük, de hát én is nagyon meglepődtem. 3 hónapja vagyunk együtt, eddig inkább visszafogottság jellemezte. Ezután én otthagytam őket, leültem kicsit, ő viszont maradt. Mint később megtudtam elkezdett ordítozni egyik barátnőmmel, böködte majd ütögette. Ekkor már leállították.

Kb 1 óra múlva emelt hangon kezdte mondogatni hogy mit beszélnek a barátaim hogy ő megtépett, és követelte hogy mondjam, én vele vagyok. Ez az este megrémisztett, józanon nem hiszem hogy fog rá emlékezni. Mit kéne tennem? Elmondjam egyáltalán neki vagy hagyjam? Végülis mindenkinek vannak botlásai meg görbe estéi...

18L 21F

2016. ápr. 3. 09:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes, jól teszed! Örülök, hogy jó döntést hoztál. Tarts is ki az elhatározás mellett, akármennyire könyörög és mentegetőzik, ne hagyd magad befolyásolni általa!
2016. ápr. 3. 14:14
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatást!
2016. ápr. 3. 15:30
 23/29 anonim ***** válasza:
Azért majd írd meg, mi volt, és ha lehet, legyen a közeledben valami ismerős, aki tud segíteni, ha elborulna az agya a szakítás hallatára.
2016. ápr. 4. 10:06
 24/29 A kérdező kommentje:

Pénteken találkozunk, más városba jár fősulira, és szeretnék személyesen szakítani. Előtte felhívok barátnőt, hogy tudjon róla hol vagyok. Írom majd a fejleményt mindenképp.

Ma kiderült, hogy még egy barátnőmet megtépte. Ezen már nincs mit magyarázni.

2016. ápr. 4. 14:42
 25/29 anonim ***** válasza:
Mindenképpen nyilvános helyen beszéljetek (park, kávézó stb.)!
2016. ápr. 4. 17:26
 26/29 anonim ***** válasza:
Fejlemény?
2016. ápr. 9. 15:16
 27/29 A kérdező kommentje:
Kimentünk, megmondtam, hogy vége, és hogy miért. Ő ezen nagyon meglepődött, azt mondta meg sem próbálom megbeszélni vele, magam döntöttem a kapcsolatunkról. Egyáltalán nem tartotta olyan nagy dolognak a hajtépést, ahogy ő fogalmazott, "volt egy durvább estélye, amikor nem viselkedett annyira jól", de szerinte ez egyáltalán nem szakítóok. Én viszont ennek hallatán méginkább örülök, hogy végeztünk. Szememre vetette. hogy nekem is volt már ilyen estém (többet ittam, de nem csináltam semmit, csak üldögéltem), és hogy egy hiba miatt milyen már véget vetni a kapcsolatnak. Ezek után számítok rá, hogy a saját szemszögéből, más sztorival áll elő a külvilágnak, de inkább kibírom azt a pár hét pletykálódást mint még egy napot vele.
2016. ápr. 11. 22:51
 28/29 anonim ***** válasza:
Jól tetted, örülök, hogy kitartottál az elhatározásod mellett. Hidd el, fogsz találni ennél sokkal jobbat is.
2016. ápr. 13. 01:20
 29/29 anonim ***** válasza:
Jó döntés!
2016. ápr. 13. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!