Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22eves lany vagyok csokoloztam haverommal reszegen. Tobbi lenn hogy csialjam?
Figyelt kérdés
Na smaron kivul volt meg egyket dolog de szeretnem ha tobb lenne pl sz* x mer jó volt vele ami volt hogy csinaljam? Masszak ra vagy varjam meg amig o teszi? Es ez mennyire normalis?:D amugy o nem volt reszeg2016. jan. 23. 12:36
1/4 anonim válasza:
A szex az nem csúnya szó... Amúgy igen, folytasd a csókolózást és közben vedd elő a farkát! Valószínűleg ért majd a dologból.
2/4 anonim válasza:
Ha ő józanul nem undorodott attól, hogy veled síkrészeg állapotodban smároljon, akkor nyugodtan várhatsz. Esetleg megjegyezheted neki, hogy úgy emlékszel, jó volt vele.:-)
3/4 A kérdező kommentje:
Azér annyira nem voltam reszeg de megis jo kedvem volt :D emlekszek mindenre.. De nem gáz hogy a haverom kivanom?
2016. jan. 23. 13:08
4/4 anonim válasza:
Ebből is látszik ahogy írtad "lány" vagy. Pedig 22 évesen nőnek kéne lenned, aki nem részegen haverra mászik. Persze ha neked ez jó, Isten áldása. Persze ne csodálkozz ha a "haverod" majd szétkürtöli helyben hogy milyen könnyűvérű, mindenre kapható, forintos lány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!