Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom részegen megtépte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom részegen megtépte a hajam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Máskor is voltunk egy helyen bulizni de ennyire még nem láttam részegnek. Mikor többen álltunk körben mellettem állt, aztán mikor pár lépést odébb akartam menni hogy letegyem a poharam, alulról belekapaszkodott a hajamba és nem túl finoman visszahúzott. Barátnőimnek egyből a plafonig ugrott a szemöldökük, de hát én is nagyon meglepődtem. 3 hónapja vagyunk együtt, eddig inkább visszafogottság jellemezte. Ezután én otthagytam őket, leültem kicsit, ő viszont maradt. Mint később megtudtam elkezdett ordítozni egyik barátnőmmel, böködte majd ütögette. Ekkor már leállították.

Kb 1 óra múlva emelt hangon kezdte mondogatni hogy mit beszélnek a barátaim hogy ő megtépett, és követelte hogy mondjam, én vele vagyok. Ez az este megrémisztett, józanon nem hiszem hogy fog rá emlékezni. Mit kéne tennem? Elmondjam egyáltalán neki vagy hagyjam? Végülis mindenkinek vannak botlásai meg görbe estéi...

18L 21F

2016. ápr. 3. 09:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Mit kéne tenned? Semmit! Köszönd meg neki és kérj még, ha neked ez kell!

"Elmondjam egyáltalán neki vag yhagyjam?" Ha neked kérdés, hogy hagyd-e, hogy bántsanak, akkor rossz kategóriába írtál. Ez a FELNŐTTEK kategória. Lehetsz akárhány éves, ha hagyod, hogy üssenek, nem vagy felnőtt.

Mindenkinek vannak botlásai meg görbe estéi??? Tényleg?

Nem. Vannak intelligens emberek is. Csak ez pont nem egy ilyen. Meglepődnél, hogy vannak FÉRFIAK akik képesek udvariasan kényeztetni egy nőt, tudnak mértéket tartani, nőként kezelnek téged, és a görbe estéje nem azért görbe, mert bebszott és aztán bántalmazott egy nőt. Vannak szintek a szórakozásban. Ez az állati szint. Én ilyen mélyre nem süllyedek senki kedvéért.

2016. ápr. 3. 10:58
 12/29 A kérdező kommentje:

Kérlek értsétek meg, hogy még nem volt ehhez hasonló velem, ez egy teljesen új szituáció amit nem tudom hogyan kezeljek. Nem szeretném mentegetni, viszont túlreagálni sem akarom. Én sem tervezem eltűrni a bántalmazást, ennél többre tartom magam. Azt szerettem volna tudni, hogy szerintetek ez már annak számít-e. Abban bízom, hogy több tapasztalattal rendelkeztek, így tudtok tanácsot adni.

Egyébként anyummal is beszéltem erről, szintén figyelmeztetett, hogy nyugodtan számítsak folytatásra, ha mellette maradok.

Tehát a szakítás a megoldás?

2016. ápr. 3. 11:07
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem másoknak kell megmondania azt, hogy neked mi számít bántalmazásnak! Mindenkinél máshol van a határ. Én nem viselem el azt sem, ha kiabálnak velem, másoknak a mindennapjaik része. És így is találtam társat, aki tisztel és szeret annyira, hogy soha nem emeli fel velem szemben a hangját. Mert ilyen is van.

Neked ez jólesett? Szeretnéd, ha megismétlődne? Ha nem bánod, akkor maradj vele. Ha bánod, és soha többé nem akarsz ilyet átélni, akkor hagyd ott. Te magad mondtad, részegen nem tudja kontrollálni mit tesz. Tehát "abbahagyni" sem fogja tudni, mert nem tud magáról.

Az sem mindegy, hogy egyáltalán elnézed-e neki, hogy részeg. Én ezt sem tenném, másoknak szintén a heti rutin része az ilyen jellegű bulizás.

Nem vagyunk egyformák. Azt figyeld meg TE mit érzel, amikor az eseményekre gondolsz. Ha nem jó, elkezdtél félni tőle, stb. akkor nem neked való társ.

2016. ápr. 3. 11:12
 14/29 anonim ***** válasza:

#2, az utolsó mondatodra:

Igen, legközelebb úgy meg fog tépni részegen, hogy az intenzíven ébredsz másnap. 3 hónap pont elég idő ahhoz, hogy elkezdjed kiismerni az addig rejtett oldalait, és fájdalommentesen szakítani tudj vele.

2016. ápr. 3. 11:21
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

A szakítás a megoldás, mert ennél csak rosszabb lesz. Amikor annyi idős voltam, mint te, nekem is volt olyan barátom, aki bántalmazni kezdett, és az elején én is mentegettem, hogy "jaj, végül is ez nem volt ütés, csak az ágyból lökött ki durván, de nem ütött meg" stb., aztán persze elfajultak a dolgok...

Ráadásul azt írod, ütögette egy barátnődet. Ez neked nem számít? Mi az, hogy ütögetni meri a barátnődet?! Ha magam miatt nem is, de emiatt már tuti kihajítottam volna, mint azt a bizonyos macskát.

Örülj neki, hogy viszonylag gyorsan előjött a valódi természete, és így még nem bonyolódtatok hosszabb kapcsolatba, mert azokból még nehezebben lép ki az ember. AZONNAL szakíts!

27/n

2016. ápr. 3. 12:34
 16/29 anonim ***** válasza:
58%

Az, hogy részeg volt, nem mentség.

Én azt hiszem, ennyiért még nem szakítanék vele, ha eddig nem volt jele hasonlónak. Viszont igenis felhoznám a dolgot, függetlenül attól, hogy emlékszik-e rá, vagy sem. És nyomatékosan megkérném, hogy a társaságomban csökkentse minimumra az alkoholfogyasztást, ha ilyen hatással van rá.

Ha hasonló előfordulna, legközelebb viszont repülne.

2016. ápr. 3. 13:26
 17/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2016. ápr. 3. 13:48
 18/29 A kérdező kommentje:
Most tudtam meg, hogy "viccből" megpofozott egy csajt. Azt mondta olyan hangulat alakult ki, hogyha a lány nem vette volna poénnak, nekitámadtak volna a többiek.
2016. ápr. 3. 13:51
 19/29 anonim ***** válasza:
Na... ezek után van még kérdésed?
2016. ápr. 3. 14:08
 20/29 A kérdező kommentje:
Nincs. Véget vetek ennek.
2016. ápr. 3. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!