Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy úgy érezted, akármi is történik fontos marad neked valaki?
Így érzek az exem iránt, nem szeretem szerelemből, mert így már mást, a jelenlegi barátomat. De valahol mélyen sosem fogom teljesen elfelejteni az exem és mindig kicsit fontos marad...
Normális érzés ez?
Persze, nem csalnám meg vele a barátomat. Exemmel egyébként, bár csúnyán viselkedett velem, békében váltunk el, és szakítás után több ideig jóban is voltunk.
Persze. Az utolsó 3 exemmel tartjuk a kapcsolatot, baráti a viszonyunk. Fontosak számomra, szeretném, ha jól alakulna az életük.
Mindemellett boldog párkapcsolatban élek, barátom tudja, hogy jóban vagyok velük. Nincs susmus, titkolózás, tiltás...stb.
Ha valaki kellően felnőtt tudja ezt kezelni.
Igen, az utolsó előtti exemmel, tartom a kapcsolatot, mai napig, nagyon jóban vagyunk, néha találkozunk, ha időnk engedi.
Kapcsolatban vagyok, és tudnak egymásról, nincs féltékenység, meg hasonlók, sem viták a párommal emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!