Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt amikor sok idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt amikor sok idő után újra találkoztál azzal, akivel erősen vonzódtatok egymáshoz, de akkor nem történt semmi?

Figyelt kérdés
Már azt hitted elfelejtetted, és így is volt, vagy a találkozás újra előhozta ezt? Milyen hatással volt rád?
2016. ápr. 1. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
nemsokára kiderül..
2016. ápr. 1. 22:44
 2/6 VirágésBence ***** válasza:
Kiderült, hogy ital nélkül az a vonzalom sem vonzalom.
2016. ápr. 1. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én is azt hittem, hogy ez így működik, hogy az idő feledteti. Sőt próbáltam felejteni. Ő kapcsolatban volt. Nem találkoztunk egy hónapig. Egy céges rendezvényen egyszer csak ott volt. A vonzalom az vonzalom, főleg ha erős. Az lett belőle, hogy arcra puszit adott, és haza kísért. Megcsókolt. Tehát nem, nem múlt el a vonzalom.:-) N
2016. ápr. 2. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Két év után találkoztam újra össze egy illetővel, akiről néha már kissé meg is feledkeztem, bár egykor tényleg nagyon nagy volt a vonzalom, a legelső találkozásnál az első szavunk az volt egymáshoz, hogy "szeretlek".Szóval nagyon romantikusnak indult, de nem lett belőle akkor szinte semmi...Valahogy elsodródtunk egymástól és mivel elfelejtett egyik randira eljönni, így megsértődtem és próbáltam kiszeretni belőle.

Nos, az említett bulin újra találkoztunk.Ő a barátnőjével volt, de mikor engem újra meglátott, azonnal otthagyta a lányt gondolkozás nélkül és folytattuk, ahol abbahagytuk :) Végre ennek a vonzalomnak lett beteljesülése.Csak az a baj, hogy a nagy vonzalom ellenére nem igazán voltunk egymáshoz valók, így ismét csak megbántottuk egymást, megint elváltak az útjaink egy idő után.De ha újra találkoznánk biztos vagyok benne, hogy összejönnénk megint.

2016. ápr. 2. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Újra előhozta. Mintha nem is számított volna a külön töltött idő.
2016. ápr. 5. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha olyannal talalkozom, akivel nem teljesult be a szerelem, es csak platoi szerelem volt, akkor igen, előjön, a torkomban dobog a szivem, remegek, stb.

De ha olyannal, akivel egyutt jartunk, csak vege lett, tehat nem platoi volt, akkor nem jon elő.

2016. ápr. 5. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!