Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bízzak meg ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízzak meg ebben a pasiban és hogy tudok óvatos lenni?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem a chaten egy pasival pár hete. Már msn-en is beszélgetünk. Idáig kiderült, hogy mi most inkább egy laza kapcsolatot tudnánk elképzelni vagy egy kis kalandot, egyéb okok miatt. Nagyon kedves, normálisnak tűnik, de még nem találkoztunk. Ha találkoznék vele, akkor nem mennék el hozzá egyből, csak mondjuk az első találkozás után, mégis tudjam valamennyire hogy kivel van dolgom. De kicsit mégis félek, ha elmennék hozzá, esetleg egy olyan dolog történne meg amit nem szeretnék (pl. erőszakoskodás, ilyesmi), végülis egy idegen.

Mire figyeljek, hogyan lehetek óvatos? Miből vehetem észre ha gyanús a pasi?

Köszönöm a válaszokat.

2010. ápr. 5. 10:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem semmiből... Vagy vannak tökéletesen egyértelmű jelek, vagy nincsenek és akkor mindegy, mert úgyis jó színész. Esetleg túráztathatod, és akkor minden valószínűség szerint leakad rólad, mert könnyebb préda kell neki...

Én 3 hónaig MSN-eztem a mostani barátommal, mielőtt találkoztam volna vele. Messze lakik tőlem, ezért kapásból 3 napra látogattam meg a legelső alkalommal. Merész húzás, de addigra már bíztam benne ennyire. Persze, ebből is lehetett volna baj, de elég minimális eséllyel.

21/L

2010. ápr. 5. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!