Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg általában azok leszbik, akik nem kellenek a pasiknak?
Figyelt kérdés
Mert mondjuk szerencsétlenek, rondák stb..2010. ápr. 4. 23:56
11/11 anonim válasza:
Ez hülyeség a szexualitás gyerekkorban dől el és később ismerik fel ez kinyúlhat felnőttkorig. Aki ronda és/vagy szerencsétlen az kamaszkortól van többnyire ergo nem sok köze van hozzá.Hacsak nem valami nagy trauma érte az illetőt de ez is vitatott.Még az igényességre sem lehet fogni mert relatív az is. Attól pl hogy valaki a problémásabb bőrét nem vakolja meg nem a legutolsó divat szerint jár az alakjára még adhat meg az alapokra lehet jobban ad. Csak nem ken magára mindenféle mérgező anyaggal teli fosrakást. Én inkább szerencsétlen hetero vagyok szépség meg relatív de nem most vagyok a legjobb formámban.Ennek ellenére sosem voltam leszbikus.A leszbikusok vagy hangsúlyozzák ruha,és hajviselettel viselkedéssel hogy azok vagy nem akkor meg olyan mint a többi lány.Voltak már felszínes pi.csák akik engem is le leszbiztek mert simán introvertált vagyok esetleg szerintük ronda is voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!