Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisdolgokban segiteni, csak engem zavar?
De miért nem mondod meg a párodnak, hogy
-"Drágám! e is betudod csukni az ajtót. Ha másképp nem akkor tedd le az asztalra, és fordulj meg! "
- "mi vagyok én? Távirányító? Csukd be az ajtót, nem vagy béna gyerek"
Ezt en is utalom ocsemben. :D megkerem, hogy vigye ki a szemetet, de mivel tele van a keze (mindent egyszerre akar kivinni), akkor ott nyivakol, hogy nyissam ki neki az ajtot, aztan meg csukjam be... olyan is van, hogy ejszaka gabonapelyhet akar enni a szobajaban, ezert a konyhaban magahoz vesz tanyert, kanalat, tejet, gabonapelyhet, majd persze engem ker meg, hogy oltsam le utana a villanyt.
Ez, kerlek, CSICSKAZTATAS. Nem kell hagynod, en is raszoltam ocsemre, hogy ne legyen ilyen toketlen, es azota nem teszek meg neki ilyen dolgokat.
23L
Nekem is olyasmi jutott eszembe, mint 4-esnek. Szóval, ha pl. az egyik poharat neked hozta be, akkor természetes elvárás, hogy ugorj és csukd be utána az ajtót. Normális esetben nem is neki kéne mondania, hanem magadtól észre kéne venned. Pláne, ha nyitva vannak az ablakok és jó lenne hamar becsukni az ajtót, hogy ne a szél csapja be.
Őszintén szólva, ha a párom ilyen esetben húzná a száját, hogy becsukja utánam az ajtót; akkor legközelebb csak a magam poharát hoznám be és megmondanám neki, hogy ő is mehet ki a sajátjáért. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!