Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek ezek alapján bejönne ez a lány?
Félhosszú, hullámos barna haja van. Magassarkú cipő, fekete farmer, fekete leopárdmintás blúz, farmerkabát, rózsaszín sál, szintén rózsaszín hegyes műköröm. És smink, de nem olyan sok, csak egy kis alapozó, szem alá korrektor, a szempillaspirál és rúzs (általában élénk rózsaszín).
Mit gondolnátok egy ilyen lányról? Sok lenne ez már, vagy nektek itt kezdődik a nő? Vagy mi az ami már sok?
Privit nem kérek, nem ismerkedni akarok, köszönöm!
L/19
Nekem nem. Azt meg megnézném, akinél itt kezdődik egy nő, hogy MŰ... :D.
Lássuk csak. Ami nekem ebből kizáró ok, az a hegyes műköröm, mert az nem elegáns, nem ízléses, nem csinos, hanem gettós. A leopárdmintás blúz határeset lenne, de nála nem az, mert akkor lenne elfogadható, ha mellette vki visszafogottan öltözik... itt meg jön hozzá a farmerkabát, pink rúzs, a rózsaszín sál meg a rózsaszín hegyes műköröm. Mifelénk a buta diszkós p.csák, a proli cigányok meg az útszélen testüket áruló "hölgyek" szoktak kb. így festeni. Egyszerűen nem passzolnak egymáshoz, nem ízléses, olyan "hű de szexi és vagány akarok lenni, de nem sikerült" érzés.
Amúgy a magassarkú farmerral sztem teljesen oké, ha tud a magassarkúban járni, és nem vmi hegyesorrú förtelem vagy az az überplatform ortopéd rondaság a cipő. A sminkkel magában nem lenne baj, ha nem párosulna leopárdmintával (ami ugye még farmerrel is megvan spékelve). A műkörmön kívül kb. külön-külön elfogadható minden, de együtt már ízléstelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!