Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A viselkedese alapjan mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A viselkedese alapjan mikor mondjak egy csajra azt, hogy rendes lany? Mitol rendes valaki?

Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más... Ez az értékrendtől függ.

Valakinek attól, ha egy lány 18 éves koráig szűz és utána hozzáment az első pasijához. Valakinek pedig attól, ha egy életen át (azaz mondjuk 45 szexuálisan aktív éven át) 6 pasival feküdt le.

2015. szept. 10. 22:17
 2/7 Clark Kent.. ***** válasza:
61%

Segítőkész, közvetlen, megbízható.

Akiben megvannak ezek a tulajdonságok, az rendes.

2015. szept. 10. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Segitokesz, kedves, nem ribul :) (ne csalja meg a baratjat, oltozzon fel es ne legyen kint az egesz melltarto mint manapsag egy csomo lanynal) becsulje meg a baratait es legyen oszinte :)
2015. szept. 10. 22:47
 4/7 Clark Kent.. ***** válasza:

@UnnamedGirl

Szerintem a "ribulás" nem baj.

Az is rendes dolog tud lenni egy lánytól, ha "kisegít", amikor nincs barátnő a háznál. :D

2015. szept. 10. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem szopja a haverjaimat, nem dug a faterommal, nem lopja el a pénzem. Sajna az ilyen tökéletes nő csak egy vágyálom, az álmodozás pedig már nem nekem való!
2015. szept. 11. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:

@Clark Kent..

Fogadjunk nem örültél volna az ismerősöm helyében akinek a barátnője (osztálykiránduláson!!) befeküdt egy másik srác mellé és nem csak feküdtek :D Ja és ráadásul mindenki tud róla.

De nézőpont kérdése, persze ^^

2015. szept. 11. 16:32
 7/7 Clark Kent.. ***** válasza:

@UnnamedGirl

Én amikor azt mondtam, a lánybarátokról beszéltem. ;-)

Nincs kifogásom az ellen, ha egy szexi lánybarátom befekszik mellém az ágyba. Ez elég rendes dolog tőle. :D

2015. szept. 11. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!