Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor lesz az ember érett egy párkapcsolatra?
Itt nem a korra vagyok kíváncsi, hogy x évesen hanem a tulajdonságokra a viselkedésre amire azt lehet mondani (tökmindegy, hogy 14 vagy 24 éves), Hogy igen ő már készen áll arra, hogy valakivel együtt legyen.
személy szerint én 21 éves vagyok és mégsem érzem magam készen, egy kapcsolatra.(kanbogaraknak szól, hogy fiú vagyok)
Lányoknál akkor, amikor lemondott az álompasis terveiről végre.
Fiúnál, amikor már nem a szex a legelső dolog, amit egy adott lányhoz kapcsol.
szerintem akkor amikor 1. már egyedül is jol érzi magát (egyedül sem magányos), nincs az h mindenképp kapcsolatot akar, nem érzi, hogy egyedül "félemeber" 2. képes tolerálni mások rossz tulajdonságait 3. nincs megfelelési vágya, úgy érzi, hogy megfelelö marad az önértékelése akkor is ha párkapcsolatban lesz 4. tudja mit akar, mik a céljai 5. képes arra, hogy kivárja a megfelelö személyt, ne mindenkivel együttlegyen, csak azért mert nincs más 6. ŐSZINTE-EGYENES
de hangsulyozom h ez saját vélemény és csak a komoly kapcsolatokra vonatkozik
Nehéz erre válaszolni. Azt meg tudom neked mondani, hogy tipikusan mikor szoktam azt mondani egy-egy fiatalnak ezen az oldalon, hogy talán még nem elég érett egy kapcsolathoz: ha mennek a játszámázások, makacskodás, nincs kompromisszumkészség, a kapcsolatban is folyton a maga érdekeit nézi, nem tud alkalmazkodni a másikhoz, nem beszéli meg a másikkal a dolgait.
Aki párkapcsolatban él, annak el kell fogadnia, hogy már nem egyedül van a világban, már nem csak a saját életére van hatással az, amit csinál, már nem csak a saját érdekeit kell szem előtt tartania, hanem a kapcsolatét is, és bizony néha kompromisszumokat kell kötni, esetleg lemondani kevésbé lényeges dogokról. Persze, aki igazán szerelmes, annak ezek a dolgok természetenek hatnak. :)
Köszönöm a válaszokat.
Főleg a hosszabb részletesebbeket. Ezek kissé jobban utat mutattak és sok sok igazságot és jó gondolatot véltem fölfedezni, úgyhogy mégegyszer köszönöm számomra már ez is segítség volt és további szép napot,estét kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!