Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/férfiak! Ti kezdenétek/folytatnátok komoly kapcsolatot olyan személlyel aki dohányzik?
Úgy gondolom ez egy eléggé megosztó kérdés és érdekelne, hogy arányaiban nézve mennyire kizáró ok ez nálatok. Az én fejemben a következő forgatókönyvek léteznek:
- "igen miért ne, hisz én is dohányzom"
- "igen, de megpróbálnám lebeszélni róla"
- "igen, de ha mellettem szokna rá valószínűleg nem folytatnék vele tovább kapcsolatot"
- "futó kalandot lehet, de komolyabb jövőt nem terveznék"
- "nem, maximum ha nagyon megfog valamivel az illető"
- "nem, bár én dohányzom"
- "teljesen kizárt"
Ha nem, vagy nem szívesen akkor mi(k) a legfőbb ok(ok)? (fizikai, pl. bűz, vagy inkább akarat gyenge, feltételezhető lelki problémákkal küzdő embernek tartanátok az illetőt)
Ehhez fűződő bármilyen sztorit is szívesen fogadnék és a korotok és nemetek is érdekelne :)
Köszönöm szépen (a normális) válaszokat!
Nem.
oka: Felesleges pénzpocsékolás, olyan dologra ami még mérgezi is magát + a környezetét.
Talán.
Mondjuk a mostani párom dohányzik, de szerencsére nem láncdohányos.
Vele ellenben én viszont nem dohányzok, meg nem is szeretném kipróbálni. :D
Hála megérti a dolgot és ritkán dohányzik a társaságomban. :)
18/L
Igen. Anno mikor megismertem a páromat, én nem cigiztem. Ő igen. Időközben én rászoktam, ő meg leszokott. Szóval oda-vissza mindkét oldalt megéltem.
Viszont ha én nem dohányoznék....és most ismerkednék...akkor masszív dohányossal, tehát aki napi 1 doboznál többet szív, biztosan nem állnék össze! sógorom ilyen......5 percenként rágyújt. A kocsiba 10 percet nem bír ki anélkül, hogy rá ne gyújtana. Ez már sok.
Én nem dohányzom, soha nem is próbáltam, a nagyapám tüdőràkban halt meg. A szagától is rosszul vagyok, azt sem szeretném, hogy majd a gyerekem ilyen környezetben nőjön fel, úgyhogy kizárt.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!