Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy kinevetett a párom, mert leégett a szemhéjam a szoliban?
Kérdezte a párom, hogy ki van festve a szemem, mert egyébként a szemhéjamat nem nagyon szoktam festeni, ezért is csodálkozott. És mondtam, hogy nem, hanem tegnap elfelejtettem napszemüveget vinni a szoliba, mert egyből munka után mentem, ráadásul a csöveket is pont akkor cserélték ki, és a szemhéjam leégett. Ő meg csak röhögött, és azt mondta, úgy kell nekem, meg ezzel szívatott egész este, hiába mondtam, hogy hagyja már abba, és akkor még ő csodálkozott, hogy nem bújtam oda hozzá..
Ti mit szóltatok volna, nektek is rosszul esett volna?
Egyetértek, nőként én is nevettem a felvázolt szituáción, amikor olvastam :D
Azért valljuk be, az tényleg elég ritka, hogy valakinek pont a szemhélya ég le... A válla még csak-csak, nade a szeme? Azért ne mondd már, hogy ennyire karót nyelt lennél, hogy nem látod a dolog humoros oldalát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!