Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké hogy szereti a nőies dolgokat a pasim?
Figyelt kérdés
Nem húsz éves már, ezért is vannak kételyeim. Túl van a 41-en. Elmondása szerint, a kedvenc színe a rószaszín,a lila és társai, nagyon sok ilyen színű ruhája van neki! Nekem meg alig, pedig nő vagyok. Sokszor gügyög, szóvá tettem neki, remélem mások előtt nem ilyen. Azt mondja csak előttem. De engem már ez is zavar. Nem valami férfias. Meg minden szexi, cuki, édes neki. Minden tárgyra ezeket mondja. Meg hogy ő rózsaszín világban él. Mindent rózsaszínben lát. Nem tudom, de nekem ezek túl...2016. márc. 23. 13:51
11/11 anonim válasza:
Már sztereotipizálva van, ezzel nem lehet mit kezdeni.
Pláne, hogy a melegek még rá is dobnak egy lapáttal, mikor rózsaszínbe öltöznek és szétkürtölik, hogy ők melegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!