Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké hogy szereti a nőies dolgokat a pasim?
Figyelt kérdés
Nem húsz éves már, ezért is vannak kételyeim. Túl van a 41-en. Elmondása szerint, a kedvenc színe a rószaszín,a lila és társai, nagyon sok ilyen színű ruhája van neki! Nekem meg alig, pedig nő vagyok. Sokszor gügyög, szóvá tettem neki, remélem mások előtt nem ilyen. Azt mondja csak előttem. De engem már ez is zavar. Nem valami férfias. Meg minden szexi, cuki, édes neki. Minden tárgyra ezeket mondja. Meg hogy ő rózsaszín világban él. Mindent rózsaszínben lát. Nem tudom, de nekem ezek túl...2016. márc. 23. 13:51
1/11 anonim válasza:
Megérteném ha 20 éves lenne,de hogy 41en is túl....
Ez gááz.
2/11 Eric Griffin válasza:
Öltözz be rózsaszín párduc jelmezbe, szerintem sírásig kefélne
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Enyhén transzi hajlamai vannak...
5/11 anonim válasza:
Biztos,hogy heteró és nem látens homokos?
6/11 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, próbált már fel táncoscipőket is, mert az egyik exe sztriptizes volt, és szerinte normális dolog kipróbálni női dolgokat. Meg volt már kilakkozva a körme régen, stb...
2016. márc. 23. 14:21
7/11 anonim válasza:
Akkor erősen meleghajlamú a fószer. Cuckold izgat? Szerintem behívhatsz valami harmadikat a menetbe aki őt tolja meg a te szórakoztatásodra.
8/11 anonim válasza:
Mindenkinek vannak fura dolgai, ha szereted mi baj?
Inkább legyen ilyen, mint erőszakos, önző, esetleg verekedős...
9/11 A kérdező kommentje:
Csak annyi a baj, hogy èn mint nő nem vagyok ilyen. Ès elvàrom hogy fèrfi legyen.
2016. márc. 23. 15:00
10/11 Sunshinedoll válasza:
Ezek csak színek :D :D Egyébként voltak idők (19.sz), amikor a rózsaszín kifejezetten fiús szín volt, amikor Hitler ráaggatta a melegekre a rózsaszín háromszöget, akkor vált "férfiatlan" színné, és jött helyette a kék. A rózsaszín csak egy szín, ami egy csomó embernek jól áll, ne legyünk már olyan buták, hogy nemi szinten sztereotipizálni kell a színeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!