Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aljas dolog volt tőlem? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy srác, akinek régebben teccettem, aztán amikor kiderült, hogy már nem, akkor a barátnőm mondta, hogy neki teccik a srác. Nekem is teccik. Nemrég páran elmentünk moziba, a barátnőm meg a fiú is, de nekem hamarabb el kellett mennem. A fiú felajánlotta, hogy elkísér, elfogadtam, és együtt elmentünk. A metrón nagyon aranyosan nézett és nem bírtam ki, hogy ne pusziljam meg...aztán amikor elbúcsúztunk...nos, olyat csináltunk aminek a barátnőm nem örült volna. Elmondjam neki, hogy mi volt vagy jobb ha nem tudja?2010. ápr. 3. 23:07
1/4 anonim válasza:
Hát....ha a barátnőd összinte vagy hozzá de pont pont pont...
2/4 anonim válasza:
Hát na most neked tetszett először!Nehogy már ezem megsértődjön.Amúgy ha igaz barátnp nem is fog egy ilyen apró dolgon fennakadni.Szerintem mond el neki,és tisztázzátok a helyzetet.Biztos megérti majd.
Amúgy hány éves vagy?
3/4 A kérdező kommentje:
16 vagyok
És az a baj, hogy nem nekem teccett először.Szóval, neki hamarabb teccett, de amikor megmondta, akkor már 1 ideje teccett nekem is.
2010. ápr. 3. 23:56
4/4 anonim válasza:
Szerintem beszéld át a dolgot a fiúval is, mert gondolom az "olyat csináltunk" dolog csók volt, hogy ő most mit gondol, lehetne - e köztetek valami. Ha igent mond, akkor beszéld meg a barátnőddel. De szerintem jobb, ha őszinte vagy vele. A dolgot meg végül is a fiú dönti el, mert ő tudja, hogy melyikőtök tetszik neki!
Remélem segítettem valamit...
Sok sikert hozzá... :)
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!