Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy hülyeség, de? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy hülyeség, de? L

Figyelt kérdés

Mint az emberek nagy részének, nekem is van facebookom. Képet is rakok ki, de évente nem sokat.

Nemrégiben megtetszett egy srác, viszont folyamatosan azt látom, hogy olyan lányok képeit lájkolgatja, akik napi szinten selfieznek, + még szinte taknyos gyerekek. Valahogy kiábrándít. Tudom, hogy sokaknak ez lényegtelen, nekem mégis elveszi a kedvemet. Jó, persze, attól, hogy tetszem neki, tetszik más is, de a buta, selfiezős csajok...?

2016. márc. 22. 19:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
A srác egy tajparaszt. A lányoknak pedig a tajparaszt rosszfiúk jönnek be. A kör bezárult. Ennyi.
2016. márc. 22. 19:50
 2/20 anonim ***** válasza:
így ezt olvasva a selfizős csajok reális alternatíva
2016. márc. 22. 19:51
 3/20 A kérdező kommentje:

#1 Nem paraszt, normális srác amúgy, csak...

#2 Ki beszél itt rólad, vagy hogy te mit akarsz? A kérdéssel foglalkozz, ha tudsz!

2016. márc. 22. 19:56
 4/20 anonim ***** válasza:

Mi ebben a gáz?

fb-on az ismerőseim képeit ha jó kép legyen lány fiú nő férfi idős fiatal kutya cica végig like-olom :DDD

csak tetsszen meg a képen valami...

ennyi semmi nagy dolog...

Rakj ki egy képet ha gép előtt látod szerintem kb az elsők között lesz akik tetszikelik a képet már ha bejössz neki!

2016. márc. 22. 19:59
 5/20 A kérdező kommentje:

#4 Nem gáz, csak na. Nem mindegy, h kié. Lájk kuncsorgás nem túl nőies, sem a buta, avagy ribis képek. Ha neki ez tetszik, akkor na érted.. Más világ.

Az enyémeket is szokta. Most csak azért nem kezdek tapétázni, hogy nyomjon rám likeot. Ez hülyeség. Tudom, hogy vannak, aki direkt ezt csinálják, de nekik padlón van az önértékelésük a fb meg lassan megemészti őket.

2016. márc. 22. 20:05
 6/20 Blade Bone ***** válasza:
Ha kölcsönösen likeolgatják egymás képeit akkor nem hinném, hogy ez jelenthet bármit is.. Jó ötlet ez a próba szerintem is, dobj fel képet mikor fent van és nézd meg mit tesz. :)
2016. márc. 22. 20:09
 7/20 anonim ***** válasza:

ez már iylen megszokás...

Mikor az egyetemen volt pszichológia a tanár egy bomba nő volt olyan kisugárzással h hú na mindegy :D

a lényeg az amit te is megfogalmaztál akik folyton öntik a képeket önbizalom hiányuk van valamivel nincs enek megelégedve ez nem csak külső lehet...

az ilyen emberek rohadtul örülnek egy +101. like-nak

szóval ezzel csak támogatjuk őket :D

meg had mondhassa el a többi kis barinőnek h bibi nekem már ilyen sok like van és csorgatják rám a nyálukat holott nem :D

van akit csak szánalomból tetszikelek én is, nem a külsővel van a baj hanem az értelmi szinttel...

Az ilyen embereknél valahogy nem teljes az összkép...

2016. márc. 22. 20:13
 8/20 A kérdező kommentje:
#6 Elhiszem, hogy jó próba. Kb. egy hónapja megváltoztattam a prof. képem. Nem lájkolta. "Belebetegedtem". :D (irónia) Hogy miért nem? Nem látta, nem érdekelte, nem tetszett neki. Bármi lehet. Én viszont senkinek sem akarok megfelelni. Nekem tetszett, több ismerősömnek dettó, de lehet furán hangzik egy nő szájából, de nem érdekel. Úgy értem nem leszek se szebb, se jobb, okosabb meg főleg nem. A szóbeli dicséretet sem veszek komolyan, nem visz előrébb (szakmai terén értem). Megköszönöm, de még azt se mondhatom, hogy jól esik. Tehát nem vagyok egy lájkvadász. :D
2016. márc. 22. 20:27
 9/20 A kérdező kommentje:

#7 Igen, egyetértek. Önbizalom hiány+ unalom. Ahelyett, hogy kezdenének valamit magukkal, selfiznek, aztán lesik, hány lájkot kapnak. Szép kilátás a jövőre nézve...

Na végül is magánügy, csak szöget üt az ember fejébe, hogyha valakinek ez bejön, hasonlô szintet súrol?

2016. márc. 22. 20:31
 10/20 anonim ***** válasza:
valószínűleg ha nekem valaki tetszik arra kissé kiemeltebb figyelmet fordítok a közösségi portálon, de az életemet azon kívül élem :D
2016. márc. 22. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!