Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én életemből hol vannak azok a pasik, akik szeretik a kövér nőket?
Figyelt kérdés
Nos, én elképedve olvastam ma azokat a kérdéseket, ahol a kérdezők, válaszolók azt írták, mennyire bejönnek nekik a kövér csajok. Én 80 kg vagyok (176 cm mellé), és sohasem szokott kezdeményezni senki, szombaton is voltam koncerten, de semmi, mintha nem is léteznék a férfiak számára. Pedig állítólag nincs bűnronda ábrázatom. És mindig kedves vagyok, segítek, ha tudok, nem ítélem el az embereket, legyen szó bármiről, és a jót keresem mindenkiben.
Nos, akkor hol is vannak azok a férfiak, akik a kövér nőket favorizálják? Mert én az életemben nem találkoztam eggyel sem.
2016. márc. 21. 19:31
31/31 anonim válasza:
Én is alacsonyabb és picit több vagyok, mint te, de soha nem volt gondom a pasizással. Szerintem nőies testalkattal a nőiességet kell kihangsúlyozni. A ciciket, a popsit, a csípőt. Szexisebb smink. Nyitottabb hozzáállás. Így észre fognak venni, és akad majd olyan, aki nem csak dugni akar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!