Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én életemből hol vannak azok a pasik, akik szeretik a kövér nőket?
Nos, én elképedve olvastam ma azokat a kérdéseket, ahol a kérdezők, válaszolók azt írták, mennyire bejönnek nekik a kövér csajok. Én 80 kg vagyok (176 cm mellé), és sohasem szokott kezdeményezni senki, szombaton is voltam koncerten, de semmi, mintha nem is léteznék a férfiak számára. Pedig állítólag nincs bűnronda ábrázatom. És mindig kedves vagyok, segítek, ha tudok, nem ítélem el az embereket, legyen szó bármiről, és a jót keresem mindenkiben.
Nos, akkor hol is vannak azok a férfiak, akik a kövér nőket favorizálják? Mert én az életemben nem találkoztam eggyel sem.
De hol volt itt olyan megállapítás a kérdező részéről, hogy le szeretne fogyni? Egy egyszerű kérdést tett fel arról, hogy hol találhat magának olyan férfit, aki szereti a telt/kövér nőket, erre idejön néhány kommentelő és szinte megparancsolja neki, hogy fogyjon le.
Miért gondolják azt az emberek, hogy a világon csak vékony embereknek van joga létezni?
Miért csak azt veszik sokan emberszámba, aki úgy néz ki, mintha egy divatlapból esett volna ki?
11-es
Érdekes húrokat pengetsz, de a helyzet az, hogy a férfiak ízlése jóval mélyebbről fakad és hosszabb utat tett meg az evolúcióval, mint amióta a démonízalt címlapok léteznének.
Egyszerűen ez a szép és nincs mit tenni.
A nők előhozakodhatnak szőrös lábas, kötényhasas, kopasz fejes, szőrős puncis vagy dagadt nős hashtagekkel, ezt maximum egymás torkán és facebook megosztásán tudják lenyomni. A mi ízlésünkön ezek egyszerűen nem fognak.
A kedvenc érvem a milói Vénusszal, meg a reneszánsz festészettel példálózni, hogy lám, akkoriban még a dagi is jó volt nektek, de az igazság az, hogy ez soha nem volt így.
A férfiak minden kultúrában a szimmetriát, a karcsúságot, a nőies vonalakat, szimmetrikus arcot, a nagy melleket és a lapos hasat keresték és éppen a szexuális kiválasztódás miatt van ma sokkal kevesebb deformált, aszimmetrikus nő.
Napjaink dagadt nőit ugyanez a szexuális szelekció fogja eltűntetni az emberi génállományból.
#12, gratulálok. Fogadjunk, hogy eszed ágába sem jut a nőket attól eltérő mércével mérni, hogy neked feláll-e tőlük, vagy sem. Pedig a szép test csak egy a sok potenciális erény közül.
Nyilván nem várhatom el, hogy bejöjjenek neked a 80 kilós nők, mindenkinek joga van olyan partnert választani, aki megfelel az ízlésének. Viszont nyugodtan tisztelhetnéd az embertársaidat (ugyanis az általad emlegetett "dagadt" nők is éppúgy emberek, mint te) annyira, hogy ne úgy beszélj róluk, mint az evolúció selejtes melléktermékeiről. Kezdhetnéd mondjuk azzal, hogy mellőzöd az olyan gusztustalan és degradáló kifejezéseket, mint a "dagadt", és helyette kövér/túlsúlyos nőkről írsz.
Szép estét!
15-ös
Te vicces voltál
Most komolyan arra kértél, hogy legyek szíves csúnya/nem tetsző nőket is számításba venni ezentúl, hisz "a szép test csak egy a sok potenciális erény közül"?
Tényleg csak azért kérdem, mert trollkodásnak tűnt...
Mikor írtam, hogy "nincs joga olyan partnert választani, aki megfelel az ízlésének"?
Hálás volnék, ha megmutatnád, hogy átírhassam és megkövethessem a kérdezőt.
Szóval akkor téged a fentiek alapján a polkorrektség hiánya zaklatott fel ennyire?
Ezen szerencsére tudok segíteni: az általad ajánlott kövér kifejezéssel fogok élni ezentúl.
Köszönöm is, hogy erre rávilágítottál.
Pont az evolúció miatt jönnek be a duci nők sok pasinak: kerek idomok, nőies puhaság, "anyás" alkat. Pont ott van hangsúlyozva, ahol a másodlagos nemi jellemzők hívják fel a figyelmet: mellek, popsi, csípő. Kis kerek pici, vastag combok...
A kérdező elég magas, combos csaj lehet, sok mai pasi egyszerűen nyüzügének érzi magát mellette. Nem lehet az erős védelmezője, ha simán lenyomja szkanderben.
Másrészt van többféle duci. A tepsiseggű, deltás, bojlertestű nők nekem se jönnek be.
A titok a mell-derék-csípő arány. Az a bizonyos 90-60-90, vagyis 3/2/3 arány. Ez mindegy hányszoros szorzót kap, ha az aránypár megmarad, tetszeni fog, termékenységet sugall.
Tudományos tény. :)
#16: Ne haragudj, de nekem inkább te tűnsz trollnak a legutóbbiak alapján. Rosszabb esetben a szövegértéssel akadnak problémáid.
"Nyilván nem várhatom el, hogy bejöjjenek neked a 80 kilós nők" - Neked ebből hogy jön le az, hogy elvárom, hogy bejöjjenek neked a 80 kilós nők? :D
"Mikor írtam, hogy "nincs joga olyan partnert választani, aki megfelel az ízlésének"? " - Semmikor. Én írtam olyat, hogy NEKED jogodban áll nem kezdeni párkapcsolatot kövér nőkkel.:D
A hozzászólásom elején arra céloztam, hogy illene tisztelned az embert azokban a nőkben is, akik neked nem tetszenek. Ez nem azt jelenti, hogy akkor szexelj is velük, egyszerűen csak annyit, hogy add már meg azt a minimális megbecsülést nekik, amire emberi mivoltokbul adódóan jogosultak (=ne beszélj róluk ilyen undorítóan).
" Szóval akkor téged a fentiek alapján a polkorrektség hiánya zaklatott fel ennyire? " - Mondhatjuk így is.
#15 voltam.
A csajok egész életemben tapadtak rám. Sokszor bugyiban bújtak mellém a karcsú cicababák, de én elhajtottam őket. Egyszerűen azért, mert nekem a TELT, FORMÁS idomok jönnek be, és nem a vékony, aszott, csontos. Tehát azt a felvetést ,miszerint csak a ronda férfi fanyalodik telt nőkre, erősen visszautasítanám. Ráadásul a haveri társaságom jelentős része szintén a telt formákat szereti. Még ezt sem lehet mondani, hogy egyedi eset vagyok.
Nem tudom milyen körökben mozogsz kedves kérdező, de hidd el, sokan vagyunk akik szeretjük a kövér nőket.
18-as
Igazad van. Utólag visszaolvasva a kijelentésedet egyértelműen a kérdezőre értetted és nem róttad fel nekem, hogy nem tetszik.
Bocs, szövegértés, indeed.
Ez vezetett némileg félre: "Pedig a szép test csak egy a sok potenciális erény közül. "
Számomra ez technikailag önellentmondás volna.
Pl. akarok egy szép nőt, az se baj, ha csúnya.
Szóval tény: nem tudok úgy nézni egy nőre, hogy az "potenciális társ" maradjon a szememben, ha nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!