Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az én életemből hol vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én életemből hol vannak azok a pasik, akik szeretik a kövér nőket?

Figyelt kérdés

Nos, én elképedve olvastam ma azokat a kérdéseket, ahol a kérdezők, válaszolók azt írták, mennyire bejönnek nekik a kövér csajok. Én 80 kg vagyok (176 cm mellé), és sohasem szokott kezdeményezni senki, szombaton is voltam koncerten, de semmi, mintha nem is léteznék a férfiak számára. Pedig állítólag nincs bűnronda ábrázatom. És mindig kedves vagyok, segítek, ha tudok, nem ítélem el az embereket, legyen szó bármiről, és a jót keresem mindenkiben.

Nos, akkor hol is vannak azok a férfiak, akik a kövér nőket favorizálják? Mert én az életemben nem találkoztam eggyel sem.

2016. márc. 21. 19:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

17-es

Neked is érdemes volna átolvasni a saját hozzászólásodat, mert hemzseg az önellentmondásoktól.

Csak pár darab, a móka kedvéért:

"jönnek be a duci nők sok pasinak" vs "A titok a mell-derék-csípő arány. Az a bizonyos 90-60-90";

"Kis kerek pici, vastag combok..." ez így önmagában;

Ugyanazt a hibát követed el, mint a nők szokták:

A szuper pashee-kat elkezdem normálisnak nevezni, így nem lesz többé disszonáns, amikor azt mondom, hogy "miért nem találok egy normális pasit sem?".

Te elhiteted velünk, hogy a dicu az, amit keresel, én meg azt mondom, hogy el nem bírnám viselni, viszont te a végén bebizonyítod, hogy az a te "ducid" igazából egy 90-60-90-es csodanő, épp az, ami nekem is tetszik.

Hogy értsd, nem az ízlésed a probléma, hanem amit az ízlésednek hiszel(vagy láttatni akarsz).

2016. márc. 22. 12:02
 22/31 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Szerintem jóval több olyan pali van a világon,. aki a dundi nőket kedveli, mint olyan, aki a soványakat...De ha téged még a koncerteken se akarnak észrevenni a hímnemüek, akkor annak bizony oka lehet...És én arra tippelnék, hogy az ÖLTÖZKÖDÉSEDDEL lehetnek gondok...Hogy mentél el a koncertre? Jól sejtem, hogy holmi vastag anyagu farmerben? Meg sportcipőben? Legközelebb próbálkozz meg inkább egy feszes, fekete miniszoknyával, csinos, áttetsző harisnyával,szintén fekete, magasszáru csizmával, vagy magassarku cipővel, aztán szerintem valszeg másképpen fognak nézni rád a férfiak...
2016. márc. 22. 12:14
 23/31 A kérdező kommentje:

Bokacsizmában, ingben és nadrágban, de nem farmerben, mentem el.

És hogy egy előző kérdésre is reflektáljak, már többen is megjegyezték, hogy milyen vékony a derekam, ami széles csípővel párosul.

Köszönöm a válaszokat.

2016. márc. 22. 12:46
 24/31 Titusztitusz ***** válasza:
Hát igen..."Bokacsizma", "ing", "nadrág"...Nagyjábol jók voltak akkor a sejtéseim...(Bár akkor a farmer kapcsán tévedtem egy kicsit, de a lényeget azért eltaláltam szerintem...)Sajnos veled is ott lehet a gond mindig kérdező, mint ahol a mai nők nagy többségével:Vagy nem tudnak "öltözködni", vagy nemis akarnak...Aztánmeg síránkoznak örökösen, hogy "a férfiak észre sem veszik őket, meg nem gerjednek rájuk"...Dehát a jó ég álldja már meg...Amióta világ a világ, a nők nem véletlenül "cicomázták magukat", meg öltözködtek a tükör előtt órákig, mielőtt "férfivadászatra" indultak volna...Gondolod kérdező hogy hajdani nők UNALMUKBAN csinálták ezt??? Nem unalmukban csinálták...Viszont ebben a mai nagy "szabad és korlátlan lehetőségek világában", a mai nők is már teljesen "el vannak tunyulva-igénytelenedve" öltözködés terén (Is...)..."Valami kikopott nadrág, meg sportcipő", aztán MWENNEK A DISZKÓBA, rendezvényekre "pasit fogni" ugye...Hát...Mint annyi sokminden máson is, úgy ezen a ma annyira jellemző női mentalitáson is sokat szoktam értetlenkedni...És sehogyse értem hogy ÍGY, ilyen mentalitással hogyan akar némelyik nő "férfiakat elbűvölni-meghódítani-elcsábítani"...Aztánmeg értetlenkednek, hogy "senki sem akarja észrevenni őket, meg gerjedni rájuk"...Fura ez a mai világ,dehát ez van akkor...Na mindegy...Kérdező...Próbáld meg megfogadni a tanácsaimat, valszeg ez esetben nagyobb sikered lesz a hímnemüek körében, mintha holmi bokacsizmában, meg nadrágban mennél rendezvényekre...És SOHA NE FELEDD:A férfiakat legfőképpen a SZEMÜK ÁLLTAL lehet elbűvölni, meg megfogni...Amióta világ a világ, ez így volt, és így is marad alighanem az idők végezetéig is...
2016. márc. 22. 13:03
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért, de ha koncerten ismerkedsz, ott maximum megdugni visznek haza. :D

Ezt a részét félretéve, bár valóban vannak olyan pasik, akik a kövér nőket favorziálják, de szerintem ez pont ugyanolyan degradáló, mintha a piszkafákra buknának. Mármint érted, nem azért kellesz, mert Te vagy, hanem mert júúúúj, 80 kiló színhusi, nyami!

Szóval én a helyedben inkább olyan pasit keresgélnék, akinek mellékes a külső - illetve nem elfogad, hanem pont úgy szeret, ahogy vagy. Vannak ilyenek is, csak tény, sajnos nehezebb megtalálni.

De ne add fel, nekem pl. nálad kövérebben is sikerült. :)

2016. márc. 22. 14:38
 26/31 anonim ***** válasza:
56%
Azért egy duci nő ne vegyen màr fel miniszoknyàt, mert nagyon nem néz ki jól.
2016. márc. 22. 16:10
 27/31 A kérdező kommentje:
Elfogadom a véleményed, de halkan hozzáteszem, hogy sohasem gondoltam volna, hogy mondjuk egy magassarkú bokacsizma nem nőies. Meg az az érzésem, hogy azt sugallod, a nőknek ki kell rakni mindenüket. De ha rikom, az meg már ribis. :D
2016. márc. 22. 16:17
 28/31 A kérdező kommentje:
*kirakom
2016. márc. 22. 16:20
 29/31 Titusztitusz ***** válasza:
Ribis...Ribis...Nem akarom valami filozofálgatós felületté tenni a kérdésedet kérdező, de azért ez a legutóbbi válaszod is elég tipikus...És olyan jellegzetesen "mai logikás"...Hát a jó ég álldja már meg...Hát HOGYAN akarna egy nő FÉRFIAKAT FELIZGATNI holmi "APÁCASZERELÉSBEN"?? Értsük már meg: A férfiak már csak olyanok, hogy a legtöbb esetben AKKOR kezdeményeznek nőknél, meg AKKOR foglalkoznak velük, meg AKKOR akarnak valamit hölgyektöl, ha RÁJUK VANNAK IZGULVA...Hagyjuk már ezeket a degenerált sztereotípiákat, miszerint "belső érték, meg humorérzék", meg stb, stb...ILYEN dolgoktol nemtudom hogy hány ürgének szokott heves merevedése lenni a való életben...Szerintem nemsoknak...És saját példákbol is tudom jól, hogy mennyire más érzéseket-gondolatokat-terveket szokott kiváltani belőlem egy farmergatyós-bakancsos nő közeledési szándéka, illetve egy álltalad "ribis" öltözetünek titulált hölgy bepróbálkozásai...Hű...A különbséget szavakkal le sem lehet írni...Gondolom ezzel nemcsak én vagyok így, de valszeg idővel jönnek majd azért a szokásos megmondóemberek női változatai, és megmagyarázzák majd, hogy mennyi hülyeséget összehordtam itt már megint...Hát csak magyarázzák majd...Amúgy a miniszoknya szerény meglátásom szerint nem a pipaszár lábakon mutat jól, hanem az IZMOS-ERŐS futóműveken...De mivel ugye megint olyat írtam gondolom, ami a mai agybeteg sztereotípiáknak ellentmond, gondolom majd kapok ezért a meglátásért is hideget-meleget szokás szerint...Pedig csak a meggyőződésemet-tapasztalataimat írom le mindig, ami tapasztalatokat férfiszemmel megfigyeltem már a világban...Aztán a kérdező vagy elgondolkozik azon, amit írtam ide eddig, vagy nem...De ez már legyen akkor az ő dolga...
2016. márc. 22. 18:32
 30/31 anonim ***** válasza:

Mert talán sugárzik rólad,hogy elégedetlen vagy,vagy nagyon rossz a természeted.Mást nem tudok elképzelni.Én alacsonyabb vagyok és picit több,mint te és most konkrétan udvarlóm is van.Szóval van,aki a ducibb nőket szereti.

22/N

2016. márc. 24. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!