Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok az ilyen stílusú lányokról? Bejönnek nektek?
Olyan stílusú lányok, mint a képen a rajzon (gótok): [link]
/hozzátenném, itt most nem az idióta síron, és egyéb helyeken pózoló idióta divatbarmokról van szó/
Vagyis hosszú, derékig, majdnem fenékig érő (festett, de természetesnek ható, vagyis nem piros, lila stb. hajszínek, hanem mondjuk rókavörös, gesztenyevörös) vörös haj, fehér bőr, zöld szem, fekete szemsmink (nem elborult módon, csak egy kis fekete szemhéjpúder, fekete szemceruza) vörös, vagy áttetsző szájfény, semmi fehér púder/"vakolat", stb., arányos homokóra testalkat, és olyan stílusú ruhákban jár, mint a rajzon a lány: hosszú fekete szoknya, szép, nőies (kicsit középkori stílusú) fűzők, topok, néha fekete csipkekesztyű, reneszánsz/barokk stílusú ékszerek (persze csak módjával, ízlésesen, nem eltúlozva) fekete sportcipő, vagy kerek orrú, magas sarkú csizma (télen, ősszel).
Csak azért kérdezem, mert elég sok helyen olvastam, hogy a férfiaknak ez nem jön be, meg undorító, stb., de amikor kimegyek az utcára, elég sok férfinek "kiesik" a szeme, és kíváncsi lennék, hogy ennyire hülyének tartanak, vagy bejön-e nekik ez a stílus.:D (természetesen akármilyen kommenteket kapok, nem fogok változtatni, mert ezekben érzem jól magam, tényleg puszta kíváncsiság)
Negatív és pozitív kritikákra egyaránt kíváncsi vagyok, nem pontozok le senkit, csak a bunkók válaszoktól kíméljetek;D Köszi:)
nem rossz...
csak ne hordjon állandóan szoknyát
Az ilyen fajta ruházkodással semmi gondom, bár szokatlannak találom.
A vörös haj + zöld szem + világos bőr meg nekem nagyon bejön és egy ízlésesebb kifestés még rádobhat egy lapáttal.
19F
19F
Nincs rajtam sem tetkó, sem piercing, és bocsi, de nem szeretnék ismerkedni:)
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam. Írhattok még;)
én ugyan lány vagyok,és tudom,hogy konkrétan fiúkat kérdezel,de azért gondoltam írok,mert végül is ezzel van kapcsolatban :D szóval én ismerek egy ilyen stílusú lányt,szinte mindig fekete cuccokban jár,hosszú szoknyák,fűzők,szóval szinte pont mint te.és amit hallottam vele kapcsolatban,sok fiúnak "bejön"...és mellesleg nagyon aranyos lány,szóval szerintem magában a stílus nem riasztja a fiúkat,sőt..:)
nekem nagyon tetszenek az ilyen ruhák,bár nem hiszem,hogy felvenném csak úgy az utcára..meg alakom sincs rá :S de csak ámulok és bámulok,annyira szépek...*-*
remélem valamennyire segítettem :)
16/L
én is lány vagyok, sztem lehet ezt nagyon jól és ízlésesen is csinálni csak az a baj, hogy a sok 14 éves elbtta...
ha ízléses akkor megértem mért érzed magad nőiesebbnek!
bár én nem öltözködöm így nekem bejön:) 21/L
Nem baj, hogy lányok is írtak, sőt:)
Igen valóban, a tinip*csák belerondítottak, ezt is "trendivé" választották, de hál' Istennek már kopnak lefelé a témáról:D
Aki azt írta, hogy miért jó fűzőben rohangálni az utcán: Valóban, amíg én sem kezdtem el így öltözködni, addig én is azt hittem, hogy a fűző csak fehérnemű lehet, pedig nem, 17-18. században mindennapos utcai viselet volt, és egyszerűen gyönyörűeket lehet most is látni, csak sajnos valóban drágák:S Ez például nagy szerelmem, gyűjtök rá: [link]
Aki azt írta, hogy töményen önfényezem magam: nem tudom mi abban az önfényezés, hogy leírtam, meddig ér/milyen színű a hajam, milyen ruhákban járok, milyen ékszereket viselek, és hogy homokóra testalkatom van...magyarázd el kérlek:) (téged is felpontoztalak)
Egyébként köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!