Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes a feleségem, de most akarok válni. Mit csináljak?
2 éve vagyunk házasok, mindkettőnknek stabil az anyagi helyzete, és a házba is beférne a baba, szóval minden körülmény adott, hogy az a baba megszülessen. Csak ugye kb fél éve a kapcsolatunk reménytelenül megromlott. A feleségem nem tudja, hogy válni akarok, de szerintem ő is érzi, hogy már nem jó a kapcsolatunk. A baba biztos az enyém, ugyanis a heti 1 szex az maradt, de az se olyan már, mint régen. Nem akarom ott hagyni a feleségem a babával, ugyanis mégis csak az enyém, és a gyereknek is jó ha a szülei együtt vannak. Viszont én már soha nem fogom szeretni a feleségemet. Most mit csináljak?
29/F

Mondkuk itt egy dolgot nem ertek. Ha valni akartal es nem vagy bele szerelmes, akkor miert nem huztal gumit ? Plane ha tudtad hogy nem vedekezik (arrol ne is beszeljunk hogy esetleg azt mondta hogy vedekezik de vegul megse). Tudod ha szexeltek, abbol gyerek lehet...
En el tudom kepzelni, hogy a feleseged erzi hogy gaz van es azert akarta mindenaron a gyereket mert azt hiszi(rosszul) hogy az majd megmenti a kapcsolatotokat. Kisgyerekes anyukakent mondom : nem menti meg, sot.
Az elso idoszakban folyamatosan faradtak es kialvatlanok lesztek, az eletetek a gyerek korul fog forogni. Meg azok a hazassagok, kapcsolatok, amik egyebkent jok, azokat is elegge megviseli a gyerekvallalas (tapasztalatbol beszelek) hat meg azokat ahol amugyis gondok vannak.
Szoval szerintem gondold vegig : ok, a szerelem elmult. Ez onmagaban lehet gaz de nem veszes, a szerelem minden kapcsolatban elmulik de megmaradhat a szeretet, a tisztelet, hogy jo a masikkal lenni. Ha ez meg megvan, akkor gondold vegig hogy tudsz-e tovabbra is mellette elni ilyen korulmenyek kozott.
Ha nem, es ez mar nem is hozhato helyre, akkor viszont legyel korrekt a felesegeddel es kozold vele a tenyt. Azt is, hogy amennyiben ugy dont hogy megtartja a babat, te tovabbra is apjakent kivansz rola gondoskodni, anyagiakban, kozos programokkal, ertve ezalatt azt, hogy vele allandoan kapcsolatban maradtok majd, ez a pici orok eletre osszekot benneteket. De hidd el hogy egy gyerek kivaloan tud alkalmazkodni ahhoz is, plane ha szuletesetol ez a helyzet, hogy a szulei nem elnek egyutt, viszont nincs veszekedes es feszko korulotte.

Mármit nem muszáj szerelmesnek lennünk, hogy együtt éljünk.
Bocsi

pff
két bolond egy pár
szóval szerelem nincs (nem baj) de sose volt (ez baj)
és ebbe a baromi stabil kapcsolatba jön egy gyerek, ami hatalmas próbatétel
úgyis váltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!