Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem min akadt ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem min akadt ki a párom, szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

Tudok sütni főzni, de nem szeretek. Már hónapok óta rágta a fülemet, hogy süssek valamit, úgy enne egy kis házi süteményt, már nem is tudja mióta nem evett... Hogy csöndbe maradjon, vettem neki gesztenyepűrét, lereszeltem, meg vettem hozzá tejszínhabot. És ahelyett, hogy megköszönte volna, kiakadt, hogy nem igaz, hogy egyszer az életben nem tudok neki sütni valamit, bezzeg mikor múlthéten volt a nőnapi buli a munkahelyemen, oda sütöttem piskótatekercset.

Igaza volt a páromnak?

2016. márc. 19. 13:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nem kell mondani akkor is sütök neki...
2016. márc. 19. 14:12
 12/33 anonim ***** válasza:
60%

10-est olvasva kellett rájönnöm, hogy a 8-as és 9-es két olyan nő, akik napjaink tipikus női: annyira elhitték ezt a neofeminista agylágyulást, hogy bármiféle gesztust, amit a nő tenne, eleve elutasítanak, sőt, talán fel sem ismernék az erre vonatkozó igényt.

10-es talán az egyedüli, aki érti, hogy itt a srác nem 800 kalóriát kért cukorból, lisztből meg zsírból összeállítva, hanem azt az érzést, hogy aki szereti őt, csinál neki valamit szívből, szeretettel, a két kis kezével.

Elég furcsa világ jön ránk, ha a férfiak lesznek majd, akik jobban értik ennek a jelentőségét.

2016. márc. 19. 14:13
 13/33 anonim ***** válasza:
51%
Én megértem a kiakadását, mert ha arra vetted a fáradtságot, hogy egy munkahelyi buliba süssél piskótát, akkor ugyanezt neki is megtehetnéd. Egy piskótatekercs elkészítése kb. negyven perc, sütéssel és feltekeréssel együtt. Ha meg annyira nem akarsz ezzel egyedül elpepecselni, akkor állítsd be a párodat kuktának, hátha még élveznétek is a közös sütögetést. Persze csak akkor, ha szeretetből tennéd és nem azért, "hogy csöndben maradjon".
2016. márc. 19. 14:45
 14/33 anonim ***** válasza:
62%
nőként mondom, hogy egy tapló vagy
2016. márc. 19. 14:55
 15/33 anonim ***** válasza:

Ilyenkor hol marad a gyéká femináci különítménye, hogy megvédje a báránykáját?

A sziszterhód meg má' le van ejtve? :)

2016. márc. 19. 15:07
 16/33 anonim ***** válasza:
0%

Neki nincs keze? Miért nem hívtad meg egy jó cukrázdába? :)

Ő szokott neked sütni? Vagy gondolja a nők nem szeretik a süteményt?

Étterembe meghív legalább néha?

"Pasis" melókat csinál, vág fát, nyír füvet?

Vidéken vagy városon laktok?

Az nem volt szép tőle, hogy nem segített sütit sütni a névnapodra. Következő alkalommal gondold át, te segítesz-e neki, mikor ő süt az övére :)

2016. márc. 19. 15:09
 17/33 anonim ***** válasza:
37%

"Pontosítás: dolgozó + házias, jól főző nők."

Igen, a nők is a dolgozó + házias, jól főző férfiakat szeretik :)

2016. márc. 19. 15:13
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretek sütni, sőt a sütiket sem szeretem, apáromnak mégis szeretek csinálni, mert jó érzéssel tölt el, hogyha látom mennyire örül neki és milyen jóízűen eszi. Együtt is szoktunk sütni, úgy is szeretek, pedig sosem tartja be az arányokat, sokkal macerásabb sütni, mert folyton korrigálni kell késöbb, mert nem sikerül úgy, ahogy kellene, de mégis olyan jó
2016. márc. 19. 15:25
 19/33 anonim ***** válasza:

Vegulis o nem elvarja toled, h suss mindennap csak szeretne ha neha sutnel neki is valamit:-)) Eleg hulye stilusban adta elo. En sosem fozok mert nem tudok, sutni tudok es szeretek is de nalunk nincs "elvaras". Sosem kerne a ferjem, h sussek valamit pedig ha megkerne biztos sutnek:-)))

En azert nem sutok mert ketten vagyunk, egy sutes nalam az legalabb 10 vagy tobb szemely:-))

2016. márc. 19. 15:25
 20/33 anonim ***** válasza:

Jól van, má' meg is jöttek.

Szia Haya! :)

2016. márc. 19. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!